De ce avem pe anaarecarti.ro articole despre tablouri celebre? - Ana are carti!
tablouri celebre

De ce avem pe anaarecarti.ro articole despre tablouri celebre?

“De ce avem pe blogul de cărţi articole despre tablouri celebre?”, mă întreabă nedumerit colegul Oliver. Aşa-i, nici lui, nici Mariei nu am apucat să le spun ce idee mi-a venit, o idee care pur şi simplu a strălucit în momentul în care am dat, absolut din întâmplare, peste contul de instagram al Irinei Adam.

Fără să stau pe gânduri, i-am scris Irinei, despre care am înţeles “răsfoindu-i” contul că este istoric de artă şi că s-a stabilit la Paris (o, Doamne, ce norocoasă!).

Să ne înţelegem, eu şi Irina nu ne cunoaştem, nu am vorbit niciodată, dar mai mult ca sigur la un moment dat vom bea o cafea împreună. Pentru că felul în care Irina scrie despre tablouri este de o naturaleţe cuceritoare şi îndrăznesc să spun că iubirea ei pentru pictură egalează dragostea mea pentru cărţi 🙂 .

Prin urmare, cu complexul celei care care nu e în stare să deseneze un copac, dar cu fascinaţia celei care nici nu stă la discuţie când trebuie să-şi cumpere un aşternut cu o pictură a lui Van Gogh (asta până când voi avea în proprietate personală originalul, desigur 🙂 ), i-am propus colaborarea de faţă.

Din această lună, Irina Adam îţi împărtăşeşte secretele celor mai cunoscute picturi din istorie pe blogul nostru. Pentru că dacă are Ana are cărţi (şi are!!! Peste 3000 🙂 !!!), sigur şi-ar dori să deţină şi câteva dintre aceste tablouri celebre. Până atunci, învăţ despre ele cot la cot cu tine.

Poţi citi aici PRIMUL ARTICOL al Irinei Adam: Antoine Watteau pictează “Firma lui Gersaint” ca reclamă pentru magazinul prietenului său. Secretele tablourilor celebre

Facebook Comments

Comentarii

  1. Superb! O idee grozava! Mi-as achizitiona si eu asa ceva, dar nu gasesc de unde pot fi cumparate, din Romania. Sper ca sunt printuri de calitate.

    1. Da, arata foarte bine! Si se mentin excelent – am spalat lenjeriile de pat cu picturi de nu stiu cate ori si culorile nu s-au estompat deloc!

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!