“Din nou îndrăgostită”, o cronică de film pentru doamne…

“Din nou îndrăgostită”, o cronică de film pentru doamne… și pentru domnii care au ghinionul să le însoțească la cinema :)

Domnilor, am o veste tristă: “Din nou îndrăgostită” este un film pentru doamne! Deci dacă a dat necazul peste voi și trebuie să vă însoțiți partenerele fix la această comedie romantică, aia e: strângeți din dinți & rezistați acolo în scaune de dragul jumătății voastre mai bune! Mai știi?!, poate o să vă placă, până la urmă, și filmul!

Pentru că “Din nou îndrăgostită” nu e deloc rău. Desigur, nu va da iama în Oscaruri, dar jur că nu-i înțeleg pe toți criticii care l-au făcut una cu pământul. Mie mi s-a părut o modalitate perfectă de a petrece o seară agreabilă, după o zi infernală la birou, cu popcorn și Cola în brațe, urmărind un film care m-a relaxat, fără pretenții și briz-brizuri, căruia nu a trebuit să-i caut cine știe ce sensuri absconse și care nu mi-a provocat decât o singură dilemă: de ce are atâtea riduri pe gât Priyanka Chopra Jonas, actrița din rolul principal, la cei 40 ani ai săi (că am verificat după ce am ieșit din sală, ce credeai?). Dar la actori voi reveni puțin mai târziu…

Din nou indragostita

Povestea de dragoste are ca protagoniști doi ghinioniști: ei îi moare logodnicul, pe el îl părăsește logodnica înainte de nuntă. Cei doi sunt uniți, inițial, de un telefon mobil. Căci Mira, o desenatoare de cărţi pentru copii, încearcă să-și mai aline din durere trimițând mesaje sfâșietoare de dor pe numărul de telefon care i-a aparținut iubitului ei. Și care între timp i-a fost alocat lui Rob, un jurnalist care suferă și el din dragoste, chiar dacă din motive diferite.

În “Din nou îndrăgostită” Celine Dion își interpretează propriul rol

Intrigat, emoționat și, în cele din urmă, cucerit de rândurile necunoscutei, Rob se decide s-o întâlnească. Cei doi vor descoperi rapid că îi leagă o pasiune profundă pentru… adidași – amândoi merg astfel încălțați la Operă!!!  -, au un simț al umorului care se completează perfect și le place să danseze noaptea în parc, pe acordurile zdrăngănite de un grup de cântăreți ambulanți.

Din nou indragostita

Dar este tot ce-am înșirat eu în paragraful anterior suficient pentru a repara două inimi frânte? Desigur, nu! Prin urmare, intră în scenă (la propriu și la figurat)… Celine Dion! Cântăreața își interpretează propriul rol în “Din nou îndrăgostită”, în care și cântă câteva melodii noi (dar și unele vechi).

(Nu, nu e un film muzical.)

Însă, lucrurile devin cu adevărat complicate atunci când Mira află ceea ce Rob nu a avut curajul să-i spună de la bun început: și anume că la el au ajuns mesajele scrise de ea către iubitul mort.

Recunosc că, până la acest film, eu de Priyanka Chopra nu auzisem decât vag și în relație cu Salman Khan, pe vremea când urmăream în presa tabloidă idila dintre superstarul indian și românca noastră, Iulia Vantur. Cumva reținusem că Priyanka și Salman… ceva, doar că nu mai știu ce.

Fanele serialului “Călătoarea” vor fi fericite 🙂

Prin urmare, neavând așteptări și acesta fiind filmul în care am făcut cunoștință cu ea, nu pot decât să mă declar mulțumită de felul în care a jucat-o pe Mira. Singurul lucru care m-a făcut să mă încrunt a fost pielea ciudat de ridată de pe gâtul ei, după cum ți-am spus deja.

În ceea ce-l privește pe Sam Heughan, actorul care îl interpretează pe Rob… (și deja aud oftaturile din public 🙂 !) Eu cred că băiatul acesta a făcut ceva rău în vreo viață anterioară, căci în viața asta (mă rog, în cariera actuală) numai de iubiri nefericite și încâlcite are parte. Dacă îți amintești, în serialul “Călătoarea”, se iubește (și se însoară) cu o femeie venită din viitor, unde rămâne s-o aștepte celălalt soț. În “Din nou îndrăgostită”, are de înfruntat un rival… mort, căci sentimentele Mirei pentru logodnicul ei nu s-au stins nici la doi ani de la decesul acestuia.

Marele noroc al lui Sam Heughan/Rob e că logodnicul tragic dispărut nu e chiar Patrick Swayze, dacă îți amintești de “Fantoma mea iubită” 🙂 …  În plus, nici cu munca nu se omoară, ceea ce îi oferă timpul necesar pentru toate acoladele sentimentale. Într-o epocă a presei online, în care jurnaliștii scriu zeci de articole în câteva zile, Rob abia reușește să publice un editorial în tot acest film. Sincer, îl dădeam de mult afară 🙂 !

Celine Dion face dezvăluiri emoționante

În ceea ce-o privește pe Celine Dion, a fost emoționant s-o urmăresc povestind despre soțul ei, Rene Angelil, care în ianuarie 2014, a pierdut lupta cu teribilul cancer. În viața reală, cei doi erau de nedespărțit, iar în film Celine Dion dezvăluie detalii inedite despre felul în care a început idila lor și vorbește despre cât de profundă este iubirea pe care continuă să i-o poarte și azi celui pe care îl numește “sufletul ei pereche”. Și recunosc că mi s-a strâns puțin inima când mi-am amintit că nu mai departe de acum câteva luni citeam că artista suferă de o „tulburare neurologică rară”, după cum chiar ea a descris-o, care provoacă „spasme” şi dificultăţi la nivelul corzilor vocale. Felul în care Celine Dion a ales să se confrunte cu boala – jucând în acest film, lansând un nou album, pregătind un nou turneu – este ABSOLUT IMPRESIONANT!

Prin urmare, daca ești într-o dispoziție romantică, dacă vrei un film dulce, drăguț și călduț, dacă o admiri pe Celine Dion și ești leșinată după Sam Heughan, “Din nou îndrăgostită” mi se pare alegerea perfectă.

Și nu uita: #NuSuntIrinaMargaretaNistor

P.S. Am început această recenzie cu un mesaj pentru domni. Tot lor mă adresez și la final: rămâneți pe anaarecarti.ro! Revin și cu un film pentru voi!

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!