Cătălin Moroşanu: “Filosofia învingătorului”
Catalin Morosanu - Filosofia invingatorului foto

Cătălin Moroşanu: “Filosofia învingătorului”

De la volumul semnat de luptătorul Cătălin Moroşanu, “Filosofia învingătorului“, am mari pretenţii 🙂 . Şi pentru că simt deja cum se ridică nişte sprâncene printre cititorii şi cititoarele blogului nostru, mă grăbesc să-ţi mai fac o confesiune despre mine.

Catalin Morosanu - Filosofia invingatorului - coperta

Oricât ar părea poate de şocant, eu una… ADOOOOOR filmele cu bătăi (sportive, dar nu neapărat 🙂 ! ). Sunt în stare, de exemplu, să mă uit pe repeat la Rocky 1… 2… 3… 100, nu contează! Între un film profund psihologic şi unul cu un croşeu cinstit al lui Jason Statham îl aleg oricând pe al doilea! Iar lui Cătălin Moroşanu i-am iertat tot timpul derapajele de prin reality-showuri pentru că aveam în minte stilul lui exploziv de a lupta în ring şi felul aproape sălbatic în care îşi spulberă în meciuri adversarii.   

Cătălin Moroşanu: Nu e atât de ușor să scrii o autobiografie

Dincolo de simpatia mea evidentă, recunosc că mi-au stârnit curiozitatea şi câteva declaraţii făcute în noiembrie 2021 de Moroşanu. Atunci, cel poreclit Moartea din Carpaţi a vorbit chiar emoţionat despre cartea la care lucra şi care a apărut acum la Editura Revistei Timpul: 

„În momentul de față scriu o carte despre viața mea, despre cum am evoluat eu ca individ. Ce pot să ofer eu prin această carte este experienţa vieţii mele, prin toate greutăţile prin care am trecut. Vreau să le arăt oamenilor că, indiferent de câte uşi ţi se închid, mereu se deschide alta, de fiecare dată.

Nu e atât de ușor să scrii o autobiografie. Mi-a fost foarte greu să spun anumite lucruri pentru cartea asta, chiar m-a sunat mama să nu scriu chiar tot în carte. Şi i-am zis că mai bine nu scriu cartea, dacă nu scriu tot. Până la urmă trebuie să ne acceptăm trecutul. „

Fără să-şi fi propus, Moroşanu a oferit una dintre cele mai bune declaraţii de promovare a unei cărţi din tot ce-am citit în ultimii ani!

Cartea poate fi cumpărată online de AICI

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!