Care a fost cea mai furată carte din librăriile Humanitas în 2017 - Ana are carti!

Care a fost cea mai furată carte din librăriile Humanitas în 2017

Volumul “444 de fragmente memorabile ale lui Neagu Djuvara” a fost cea mai furată carte din Librăriile Humanitas în 2017, urmată de “Întoarcere în secolul 21”, de Ioana Pârvulescu, “Maseurul orb”, de Cătălin Dorian Florescu, şi “Solenoid”, de Mircea Cărtărescu.

444-de-fragmente-memorabile-ale-lui-Neagu-Djuvara-coperta-cartii-lansate-de-HUMANITAS-in-august-2016Hoţii au preferat şi cărţi de Ismail Kadare, Andrei Pleşu, Dan C. Mihăilescu.

Conform stiripesurse.ro, în topul titlurilor furate din Librăriile Humanitas în 2017 se află şi “1939 – Numărătoarea inversă. Europa înainte de al Doilea Război Mondial”, de Richard Overy, apărută la editura Litera.

“Anatomia şi fiziologia omului” s-a clasat pe locul şase în preferinţele celor care au ales să nu plătească pentru un produs din librărie.

Şi volumul “Despre frumuseţea uitată a vieţii”, de Andrei Pleşu, s-a aflat între preferinţele hoţilor de cărţi, urmată de “Firida Ruşinii”, autor Ismail Kadare.

Pe ultimul loc în top se află “I.L. Caragiale şi caligrafia plăcerii”, scrisă de Dan C. Mihăilescu.

Volumul „444 de fragmente memorabile ale lui Neagu Djuvara” se găsește de vânzare online AICI, AICI, AICI, AICI, AICI, AICI sau AICI

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!