"Bunica mi-a zis să-ți spun că-i pare rău" de Fredrik Backman - Ana are carti!

“Bunica mi-a zis să-ți spun că-i pare rău” de Fredrik Backman

Doamne, cât m-aţi mai alergat cu cartea aceasta pe pagina de facebook a blogului 🙂 !!! Cum strănutam pe facebook, cum îmi scria cineva: “Noroc/sănătate, ai citit “Bunica mi-a zis să-ți spun că-i pare rău”?” Cum dădeam “Buna ziua” pe acolo, cum auzeam: “Şi… îţi place cum scrie Fredrik Backman?”.

(Dar e ok, în fond şi eu atâta v-am bătut la cap cu anumite titluri de-a lungul timpului, încât era şi cazul să se întoarcă roata 🙂 !) 

De obicei, fug de cărţile ultra mega hiper laudate. În primul rând ca înghesuiala nu mi-a plăcut niciodată (şi, vorba aceea, atâta aglomeraţie ca în jurul acestui autor suedez de mult n-am mai pomenit!), prin urmare eu prefer să le citesc când lumea uită de ele. În al doilea rând, nici nu prea văd rostul să mă grăbesc cu recenzia: dacă o laud, care e noutatea?, dacă o desfiinţez, toţi fanii cărţii o să arunce cu pietre în geamurile blogului nostru. Că sunt păţită – am adunat deja suficienţi bolovani cât să-i ridicam o căsuţă Leiei, la o adică. Şi atunci, ce atâta grabă, unde arde?

Dar “Bunica…” s-a dovedit mai tare ca mine. În cele din urmă, de dragul vostru, am scos-o din raftul cărţilor necitite. Revin cu recenzia!

(Ah, sper, sper să-mi placă!)  

Cartea poate fi cumpărată online de AICI sau de AICI

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!