Titluri noi semnate de scriitori români în 2022, la Grupul Editorial Trei
scriitori români

Titluri noi semnate de scriitori români în 2022, la Grupul Editorial Trei

În ultimii ani, scriitorii români publicați de Grupul Editorial Trei au cucerit zeci de mii de cititori, iar interesul pentru cărțile lor este unul în continuă creștere. Grupul Editorial Trei dezvăluie noutățile editoriale pregătite pentru începutul acestui an.

Începem cu o nouă carte atât de așteptată de toți cei care s-au îndrăgostit de stilul Cameliei Cavadia din Măștile Fricii, Vina sau Purgatoriul îngerilor. Sufletul lumii va deschide în 2022 lista de autori români publicați de Grupul Editorial Trei.

Anul acesta începe cu o veste bună pentru cititorii mei, cărora le-am pregătit o carte altfel decât cele pe care le-am scris până acum. Sper să descopere o nouă fațetă a scrisului meu și să le placă. Am pus aici o parte foarte importantă din felul în care văd eu lumea și cum mă raportez la miracolul de fiecare zi.

Camelia Cavadia
scriitori români

Un alt titlu mult așteptat este ediția revizuită a volumului Filosofia ca mod de viață de Cristian Iftode, care v-a cucerit anul trecut cu bestsellerul Viaţa bună.

Pentru că de mai bine de trei ani vă doriți o nouă carte semnată de una dintre cele mai îndrăgite autoare contemporane, Petronela Rotar și Editura Trei vă pregătesc o surpriză editorială care vă va cuceri.

Scriitori români, publicaţi prima oară la editura Trei

2022 aduce și o listă bogată de autori români publicați pentru prima oară de Editura Trei.

  • Adriana Săftoiu cu Simfonia semnelor (titlu provizoriu), o carte-document, care pune sub lupă provocările cu care se confruntă minoritatea celor care suferă de surditate.
  • Robert ȘerbanNumai copilăria e glorioasă, un volum care conține patru dialoguri cu Dorin Tudoran.
  • Remus BoldeaPrieteni (titlu provizoriu), o carte de proză scurtă ale cărei principale teme sunt adolescența, boala, moartea, invidia și prietenia.
  • Ioan Mihai CochinescuVulpea lui Akira, un roman-puzzle și o călătorie în timp care adâncește misterul unei lumi recent apuse.

Noutăţi pentru copii

Pentru cei mici, 2022 începe la Pandora M cu două titluri minunate semnate de Iulian Tănase și Olimpia Melinte. Iulian Tănase îi delectează pe copii cu o nouă poveste fantastică – Aventurile lui Sacha în Țara Instrumentelor Muzicale Imaginare cu ilustrațiile Cristianei Radu. Iar îndrăgita actriță din serialul Vlad – Olimpia Melinte debutează în literatura pentru copii cu un volum sensibil și emoționant – Serion Pantalon în Țara Amintirilor, minunat ilustrat de Diana Tivu.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!