Apariţii editoriale: 4 titluri de Rene Tinescu, în varianta ebook, pentru pasionaţii de geografie şi de sf/fantasy - Ana are carti!

Apariţii editoriale: 4 titluri de Rene Tinescu, în varianta ebook, pentru pasionaţii de geografie şi de sf/fantasy

Rene Tinescu anunţă lansarea a patru titluri în format ebook pentru pasionaţii de geografie şi de sf/fantasy. Cum şi le prezintă autorul?

islandisia coperta“Islandisia”. Cartea prezintă aventurile pe mările și insulele Islandisiei prin care trece un copil care crește și se maturizează căutând Piatra Soarelui care a aparținut cândva popoarelor din Arhipelagul Celor Trei Insule. Va reuși el să-și salveze poporul de sub vrăjile magilor negri?

Titlul poate fi găsit AICI.

 

 

planeta ascunsa“Planeta ascunsă”. Cartea cuprinde zece povestiri care te poartă prin tot atâtea lumi nemaipomenite și interesante: un copil, imobilizat în scaunul cu rotile, continuă să spere, să lupte și să învingă; Lute devine piesă de muzeu pentru o civilizație avansată; o planetă se ascunde de gândurile și intențiile vizitatorilor, dispărând pur și simplu nimeni nu știe unde; o casă citește gândurile oamenilor; o civilizație avansată trece și salvează câteva specii amenințate cu dispariția; în Anticariatul domnului Clauss, Lute învață arta de a supraviețui timpului.

Titlul poate fi găsit AICI.

 

dunăreaPrima mea carte despre Dunăre” este o călătorie de la izvoarele Dunării (Germania) până la vărsarea în Marea Neagră. Veți găsi informații despre izvoarele și orașele străbătute de mărețul fluviu, despre vegetația și fauna Dunării și a Deltei Dunării, despre podurile care străbat fluviul și, nu în ultimul rând, un capitol, Filatelia și Dunărea, cu cele mai frumoase serii filatelice dedicate acestui fluviu.

Titlul poate fi găsit AICI.

 

40 recorduri“40 recorduri geografice” – cele mai mari aeroporturi din lume după numărul de pasageri, cea mai mare anomalie magnetică, cel mai înalt baraj, cel mai lung canal maritim, cea mai înaltă cale ferată, cea mai sărată și cea mai dulce apă marină, cea mai întinsă și cea mai mică țară și multe altele, pe toate le găsești AICI. Gratis.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!