Lampă de citit perfectă pentru iubitorii de benzi desenate!

Lampă de citit perfectă pentru iubitorii de benzi desenate! Este de-a dreptul… epică!

Lampa de citit perfectă pentru iubitorii de benzi desenate!

Ai în familie vreun iubitor /iubitoare de benzi desenate-uri, ca mine 🙂 ? Atunci nu cred că poate exista un cadou mai potrivit pentru el/ea.

Lampă de citit este creaţia unei persoane absolut geniale, după părerea mea! Ea s-a gândit într-o zi să folosească ALTFEL setul de figurine de plastic care îi reprezenta pe celebrii Răzbunători/Avengers şi pe care îl primise cadou de ziua ei. Aşa că a trecut la treabă folosind nişte superglue şi un spray cu vopsea.

Rezultatul m-a lăsat cu gura căscată!

Uriaşul avantaj e că poţi crea acest cadou singur(ă). Mă rog, dacă ai puţină îndemânare. Sau, în orice caz, puţin mai multă decât mine care sigur îmi voi lipi degetele cu superglue dacă mă voi apuca vreodată să fac aşa ceva.

Click AICI pentru mai multe informaţii, dar şi dacă vrei să vezi toate etapele procesului prin care a fost creată minunăţia!

Lampă de citit

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!