Daniel Botea lansează al doilea volum “Eu împotriva M.E.A.!” – Ana are carti!

Daniel Botea lansează al doilea volum “Eu împotriva M.E.A.!”

Pentru că a reacţionat cu umor la cele 3 stele primite de la anaarecarti.ro, mai mult, ne-a invitat şi la lansarea celui de-al doilea volum al cărţii sale, am decis să-i întindem o mână de ajutor lui Daniel Botea şi să-i mediatizăm evenimentul.

Prin urmare, dacă eşti din Braşov şi ai chef să vezi ce e cu scriitorul acesta de 21 de ani, dă o fugă sâmbătă, la ora 10.00, la Open Heart – Ceainărie din strada Michael Weiss nr. 18. Daniel Botea lansează cel de-al doilea volum al cărţii “Eu împotriva M.E.A.!”

Despre ce e vorba în carte (te sfătuiesc să citeşti “recenzia” noastră la primul volum, ca să faci mai uşor legătura cu al doilea): “Rămas într-o situație foarte incomodă, Leinad, – personajul principal – trebuie nu doar să se ferească de „uraganul” pe care l-a provocat, dar și să se confrunte cu acesta atunci când viața prietenilor săi este amenințată de către această organizație. Volumul doi îl surprinde pe acesta luptând împotriva unei forțe mult mai mari decât ar putea el înfrunta. Cu toate acestea, un „prieten” necunoscut îi vine în ajutor. Însă, acesta îl ajută pe el sau își urmează propriile interese?”

Ce spune scriitorul despre cartea lui: “În cazul în care v-ați săturat de televizor, pixwords, candy crush sau altele, sunteți deciși că puteți face altceva cu timpul irosit în mijloacele de transport ori în sălile de așteptare sau pur și simplu doriți să citiți o carte bună (părere cât se poate de subiectivă – dar sinceră ) în loc să vă plictisiți aiurea pe internet, puteți încerca să citiți cartea pe care am scris-o în încercarea mea de a vă crea o alternativă în utilizarea timpului „mort”.”

P.S. Am o singură problemă… 10 DIMINEAŢA?!!!!! Pfffff!!! De la un tip cu atâta umor, mă aşteptam la o oră mai… “decentă”, serios!

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate