RĂSTURNARE ULUITOARE DE SITUAȚIE! Cine a câștigat concursul “Arată-mi biblioteca ta ca să-ţi spun… dacă vei câştiga cele 5 cărţi pe care le pun la bătaie!” ? - Ana are carti!

RĂSTURNARE ULUITOARE DE SITUAȚIE! Cine a câștigat concursul “Arată-mi biblioteca ta ca să-ţi spun… dacă vei câştiga cele 5 cărţi pe care le pun la bătaie!” ?

(Îmi cer scuze pentru abordarea tabloidă din titlu, dar jur că nu m-am putut abține 🙂 ).

Lăsând gluma la o parte, trebuie să-ți spun că pe cât de frumos mi s-a părut acest concurs, pe atât de dificilă a fost alegerea câștigătoarei. Toată noaptea m-am foit în pat și acesta a fost motivul pentru care am și întârziat cu o zi să fac anunțul.

Dar…

După îndelungi dezbateri cu mine însămi, dar și cu colegii de blog, am ajuns la concluzia că se impune o schimbare de regulament (de aici și răsturnarea uluitoare de situație 🙂 ).

Nu una, ci DOUĂ cititoare vor fi premiate în cadrul concursului nostru (și zău de nu le premiam pe toate dacă eram vreo nababă 🙂 ). Doar ca să păstrăm ideea de competiție, voi anunța locul 1 și locul 2 (că în sufletul meu îmi sunt la fel de dragi).

Deci…. Ta-ta-ta-raaaaaaaam!!!!

Locul 1 îi revine… ANEI FLUERAȘU! Ana nici măcar nu a îndrăznit să se înscrie în concurs, considerând că biblioteca ei “în creștere” nu se poate măsura cu cele ale competitoarelor. Însă citind povestea celor trei biblioteci pierdute de Ana și văzând cu câtă grijă și dragoste adună cărțile pentru a ajunge într-o zi să umple rafturile orfane, mi s-a strâns sufletul. Așa am realizat că, dacă noi, aici, formăm cu adevărat o comunitate, atunci cred că absolut toată lumea va fi de acord ca premiul format din cele 5 titluri pe care le vezi mai jos să plece către Ana.

Povestea Anei Fluerașu o poți citi AICI.

Locul 2 îi revine… MARIEI VASIU! Eu una, pur și simplu, m-am îndrăgostit de biblioteca albă de la mansardă și am fost foarte emoționată de încrederea pe care mi-a acordat-o Maria dezvăluind cu atâta curaj amintiri atât de delicate. Prin urmare, Maria, patru cărți pe care le vezi mai jos vor pleca spre tine.

Povestea Mariei Vasiu o poți citi AICI.

Le rog pe cele două câștigătoare să-mi furnizeze adresele din România unde doresc să le trimit cărțile.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!