SERIAL “BIBLIOTECA TA!”: “Am schimbat mobila în dormitor doar pentru a avea unde pune cărțile” - Ana are carti!

SERIAL “BIBLIOTECA TA!”: “Am schimbat mobila în dormitor doar pentru a avea unde pune cărțile”

Dacă nu ai zâmbit citind titlul acesta, atunci clar nu te afli pe blogul potrivit 🙂 ! Căci numai un cititor adevărat e capabil de așa năzdrăvănie de dragul cărților sale.  @Andreea Dumitru, îți mulțumesc pentru povestea cu care ai intrat în concursul nostru!

Dacă vrei să participi şi tu la concursul nostru, vezi aici ce ai de făcut!

“Biblioteca mea a început să crească în urmă cu aproximativ 4 ani. Dacă până atunci cumpăram cărți ocazional, de pe la vreun chioșc de ziare, de atunci am început să cumpăr periodic și în număr mare. La început, locuind cu socrii, nu aveam loc de o bibliotecă, așa că îmi țineam cărțile într-un dulap, pe care îl deschideam de câteva ori pe zi doar să le privesc.

Când în sfârșit am putut să îmi iau o biblioteca, cărțile au fost primele așezate. Doar că rafturile nu sunt mereu de ajuns, așa că am mai cumpărat un dulap, apoi o etajeră, ca mai în final să schimb mobila în dormitor doar pentru a avea unde pune cărțile pe care le cumpăr pentru cele două fete ale mele. Nu am o bibliotecă vastă, dar este în creștere și sunt mândră de ea.”

Și tot la secțiunea ad-hoc înființată 🙂 , de biblioteci “în creștere”, intră si @ Ana Fluerașu. Una dintre cele mai vechi prietene ale blogului nostru ne-a trimis imaginile cu rafturile ei “în curs de amenajare”, iar eu am fost extrem de emoționată. Când cineva își construiește carte cu carte refugiul, mi se pare foarte intim să asiști la un astfel de proces, chiar și numai prin intermediul fotografiilor!

Povestea din spatele acestor imagini este una extrem de trista însă: “Nu pot descrie în cuvinte câtă suferință m-a costat pierderea a trei, da… TREI biblioteci, de aproximativ 300 de titluri prima, a tatei, și mai apoi ale mele, la distanță de 10 ani una de alta, cu peste 200 de titluri. Acum refac ce pot. E ultima! Pe asta o voi pierde doar când plec pe Andromeda.”

Ana, mi s-a strans inima… 🙁

Serialul “Biblioteca ta!” Cine a fost prima care s-a înscris în concurs 🙂 ?

Serial “Biblioteca ta!” “Orice răftuleţ adăpostește o carte”

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!