Serial “Biblioteca ta”: “De acum visul meu s-a împlinit” - Ana are carti!

Serial “Biblioteca ta”: “De acum visul meu s-a împlinit”

Pe ultima sută de metri, Maria Vasiu a reușit să prindă înscrierea la concursul nostru, “Arată-mi biblioteca ta ca să-ţi spun… dacă vei câştiga cele 5 cărţi pe care le pun la bătaie!” 🙂 .

Toată viaţa mea am tânjit după cărţi. Nimic nu mă fascina mai mult, când eram copil, decât cărţile. Mama refuza să îmi cumpere cărţi prea des exemplificându-mi inutilitatea acumulării de cărţi prin situaţia “scandaloasă” a unei vecine a cărei fiică studiase Literele, apoi fiica îşi luase zborul, iar biata femeie s-a văzut nevoită să urce cărţile în pod nevăzându-le rostul într-o casă bătrânească de la ţară.

Când mi-am luat zborul din casa părintească, bineînţeles că am luat cu mine bruma de bibliotecă în noua viaţă. Şi de la o mână de cărţi, pe nebăgate în seamă am adunat ceva cărţi pe care ani de zile a trebuit să le ţin pe jos prin toate camerele. De câţiva ani a venit şi randul cărţilor să îşi găsească un loc compact. Din păcate, forma casei nu îmi permite mai mult loc pentru toate cărţile, dar e foarte bine şi aşa. De acum visul meu s-a împlinit.

Maria Vasiu

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!