Cele mai frumoase povești de Crăciun. Patru propuneri din partea editurii Pandora M - Ana are carti!

Cele mai frumoase povești de Crăciun. Patru propuneri din partea editurii Pandora M

Sărbătorile se apropie și cu siguranță Moș Crăciun, atât de așteptat de copii, nu-i va dezamăgi nici măcar în acest an în care „distanțarea”este unul dintre cele mai rostite cuvinte. Iar Pandora M, parte a grupului editorial Trei, încearcă să-l ajute cu 4 titluri taman bune de pus sub brad.

Fabule, de Natalie Portman

Minunat ilustrată, cartea „Fabule” publicată de Pandora M în colecția PanDA cuprinde trei fabule clasice repovestite de celebra actriță Natalie Portman. Jucăușe, prietenoase și potrivindu-se la perfecţie cu fermecătoarele imagini create de Janna Mattia, istorioarele pline de învățăminte pe care le propune Natalie PortmanIepurele și Țestoasa, Cei trei purceluși și Șoricelul de la țară și șoricelul de la oraș – sunt ideale pentru a fi citite cu voce tare. Fabule, de Natalie Portman Minunat ilustrată, cartea „Fabule” publicată de Pandora M în colecția PanDA cuprinde trei fabule clasice repovestite de celebra actriță Natalie Portman. Jucăușe, prietenoase și potrivindu-se la perfecţie cu fermecătoarele imagini create de Janna Mattia, istorioarele pline de învățăminte pe care le propune Natalie Portman – Iepurele și Țestoasa, Cei trei purceluși și Șoricelul de la țară și șoricelul de la oraș – sunt ideale pentru a fi citite cu voce tare.

Cartea poate fi cumpărată online de AICI, de AICI sau de AICI

Surpriză de Crăciun pentru Findus, de Sven Nordqvist

Findus, un motan tare deştept şi… vorbăreț, îl așteaptă cu nerăbdare pe Moș Crăciun și îi mărturisește acest lucru lui Pettson, stăpânul fermei unde şi-a stabilit domiciliul 🙂 .  „Vai de mine! Cum să-i spun că e posibil ca Moș Crăciun să nu treacă și pe la pisici?”, se gândește Pettson. Așa că îi vine ideea să construiască o mașinărie în formă de Moș Crăciun, astfel încât Findus să nu trăiască dezamăgirea vieţii lui. Te-ai putea întreba ce-ar putea merge aiurea în treaba asta… Îţi spun eu: aproape totul! Cu ilustrații la fel de captivante ca povestea, seria Pettson și Findus a înregistrat vânzări colosale, de peste 6 milioane de exemplare, și a fost tradusă în 44 de limbi.

Cartea poate fi cumpărată online de AICI, de AICI, de AICI sau de AICI

Pettson și Findus. Calendarul Familiei 2021, de Sven Nordqvist

Calendarul familiei pe 2021 vine să întregească seria creată de scriitorul suedez Sven Nordqvist. De această dată, cei mici (dar și cei mari) pot descoperi în calendar și alte motive de bucurie pentru 2021 și idei de a celebra nu doar sărbătorile tradiționale românești, ci și zile haioase precum: Ziua Înghețatei, Ziua Fericirii, Ziua Familiei sau pe cea a Uitucilor, Ziua Clătitelor sau a Îmbrățișării și multe altele.

Sven Nordqvist s-a născut în 1946 în Helsingborg, iar desenul și pictura au fost dintotdeauna pasiunile lui. Nordqvist a mai lucrat ca arhitect, profesor și grafician. În 1983, a câștigat concursul de cărți ilustrate pentru copii al Editurii Opal, cu Agaton Öman și alfabetul. Următoarea lui carte, Tortul de clătite, a însemna şi nașterea personajelor Pettson și Findus. Autorul suedez nu-şi propusese iniţial o serie de cărți, dar bătrânul și motanul lui i-au fermecat pe cititori, iar astăzi sunt printre cele mai îndrăgite personaje din cărțile pentru copii în întreaga lume.

Calendarul poate fi cumpărat online de AICI sau de AICI

Noaptea în care l-am întâlnit pe Moș Crăciun, de Ben Miller

Jackson știe totul despre renii zburători, elfi și atelierul secret de la Polul Nord, știe despre magia care îl ajută pe Moș Crăciun să ducă daruri peste tot în lume într-o singură noapte; un lucru însă nu știe… cum a ajuns Moș Crăciun să fie Moș Crăciun? Lucrurile se schimbă când, într-o noapte de Ajun, Jackson îl cunoaște pe Moș Crăciun și îi ascultă incredibila poveste. Așa începe aventura: într-un peisaj magic de iarnă, unde Torvil, un elf răutăcios, este pe cale să descopere adevărata menire a Crăciunului. Poate că nu e chiar povestea pe care o aștepta Jackson, dar, cum spune Moș Crăciun, nu există poveste perfectă.

Ben Miller este actor și regizor, cunoscut publicului din „The Armstrong and Miller Show” și ca partener al lui Rowan Atkinson în „Johnny English Strikes Again”. A mai avut roluri în „What We Did on Our Holiday”, cu Billy Connolly, și în îndrăgitul film „Paddington 2”. A jucat și în celebrul serial polițist „Death in Paradise”, iar acesta este primul său roman pentru copii.

Cartea poate fi cumpărată online de AICI, de AICI sau de AICI

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!