Cum poate să arate bradul unei iubitoare de cărţi?! EXACT!!! :) + UPDATE: CONCURS ÎNCHIS! Cine a câştigat? - Ana are carti!

Cum poate să arate bradul unei iubitoare de cărţi?! EXACT!!! :) + UPDATE: CONCURS ÎNCHIS! Cine a câştigat?

UPDATE: Concursul s-a încheiat, iar Cristina Ersen a câştigat 🙂 !

Pentru realizarea bradului au fost necesare 210 cărţi (pe care le poţi vedea înşirate în poza de mai jos). Iar Cristina a fost cea care a nimerit cel mai apropiat număr: 201! Prin urmare, cele 4 volume pe care le-am pus la bătaie vor pleca spre ea.

carti brad

În primul rând, te rog să nu râzi că a ieşit atââââââât de strâmb!

Fie, râzi cât vrei… anunţă-mă totuşi când ia sfârşit sesiunea de ha-ha-ha şi hi-hi-hi!

Aştept.

…..

Gata?! Revenim.

Cu o săptămână înainte de Crăciun m-am trezit că nu am brad. Ştii cum se întâmplă în capitalism: pentru patru zile libere de Crăciun, lucrezi în toate celelalte weekenduri din decembrie. Aşa că duminica trecută am plecat spre birou cu inima strânsă, deşi prietenul meu mă asigurase că seara voi găsi bradul montat în living, doar să-l împodobesc după plac. Însă ştiind cât e de răcit (prietenul, nu bradul!), mă simţeam pe post de Cruella de Vil/ Baba Cloanţa/ Muma Pădurii – mă rog, ai prins ideea… că-l trimit să înfrunte lumea brazilor de Crăciun cu 39 temperatură.

Şi atunci m-a lovit! Anto îmi spusese de o lună: “De ce nu-ţi faci un brad din cărţi?”. Maria îmi trimisese încă de anul trecut poze cu acelaşi subiect şi întrebare: “De ce nu-ţi faci un brad din cărţi?”.

Şi… mi-am făcut!

brad din carti - foto 2

După studii aprofundate pe internet (“How to make a book Christmas tree”), am trecut la cel mai dificil moment: ce cărţi voi folosi? Mi-am dat seama că dacă dau iama în biblioteca mea ordonată până în pragul obsesiei (mda…), în ianuarie îmi va trebui o săptămână de concediu ca să le pun pe toate la locul lor. Aşa că m-am îndreptat spre zona cărţilor necitite şi m-am autoservit – acolo singura regulă după care stau volumele pe rafturi e cea cronologică, în funcţie de momentul în care le-am achiziţionat. Deci… oricum e haos total!

brad din carti - foto 3

Prin urmare…

După două ore, alte două kile date jos (…aş vrea eu…) şi încă două încercări (că de atâtea ori am dărâmat ce construisem, nemulţumiţi că nici nu prea arăta a brad, iar direcţia în care se ridica era… deviată rău 🙂 ), ne-am privit încântaţi creaţia, cu apa curgând şiroaie de pe fruntea noastră. Da, tot e cam strâmb. Da, nici nu e foarte înalt. Dar E CEL MAI FRUMOS BRAD EVEEEEER! O MINUNĂŢIE!

Şi pentru că orice brad care se respectă are şi un vârf, eu i-am trântit pe post de moţ lampa-carte, pe care am primit-o cadou de la Anto şi ale cărei aventuri le-ai putut citi AICI!

brad din carti - foto 4

Şi acum vine concursul! Sau give away! Sau cum vrei tu să-i zici…

Cine ghiceşte de câte volume a fost nevoie ca să ridicăm această SUPERBITATE de brad (sau măcar nimereşte cel mai apropiat număr), primeşte de la mine patru cărţi – foarte diferite, aşa, să fie pentru toate gusturile 🙂 , că mă gândesc că din patru s-o găsi măcar una care să-ţi fie pe plac. Le poţi vedea în poza de mai jos.

Cele patru cărţi care aşteaptă să ajungă la tine...
Cele patru cărţi care aşteaptă să ajungă la tine…

Poţi să locuieşti şi în locul unde se agaţă harta ţării în cui, nu-i bai, îţi trimit prin poştă. Dacă te afli însă în străinătate, n-ai cum să participi la concursul nostru decât dacă indici o adresă din România unde îţi poţi primi premiul (ştiu, viaţa e nedreaptă…). În caz de egalitate, organizăm şi o mică tragere la sorţi.

Cum o să te asiguri că ai nimerit răspunsul corect? Păi, va trebui să mă crezi pe cuvânt 🙂 .

Dacă îţi sună bine regulamentul creat de mine, îţi aştept răspunsul la secţiunea de comentarii de mai jos sau pe facebook, la postarea legată de SPLENDOAREA aceasta de brad. Concursul începe ACUM, iar câştigătorul/câştigătoarea va fi anunţat(ă) pe 5 ianuarie 2018.

Să nu uit: lasă o modalitate de contact prin care chiar să pot ajunge la tine – fie un cont REAL de facebook, fie o adresă de mail VALIDĂ.

Crăciun fericit!

P.S. Ok, accept în comentarii şi să ne iei puţin peste picior în legătură cu MÂNDREŢEA noastră de brad. Dar doar PUŢIN!

brad din carti - foto 5

brad din carti - foto 6

Facebook Comments

Comentarii

 1. Cred ca sunt 138

 2. În jur de 370. Sărbători fericite!

 3. 175

 4. 235

 5. 280

 6. In jur de 150 de cărți. Sărbători fericite!😍

 7. 67

 8. Mă găndesc că ai folosit 300 de cărți.

 9. 290

 10. 130-140

 11. Dupa ce m-am uitat a treia oara la poze as zice ca ai folosit cam 157 de carti pentru bradut.

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


 • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

  error: Continut protejat Anaarecarti.ro!