CONCURS! Arată-mi biblioteca ta ca să-ţi spun... dacă vei câştiga cele 5 cărţi pe care le pun la bătaie! - Ana are carti!

CONCURS! Arată-mi biblioteca ta ca să-ţi spun… dacă vei câştiga cele 5 cărţi pe care le pun la bătaie!

UPDATE! RĂSTURNARE ULUITOARE DE SITUAȚIE! Cine a câștigat concursul “Arată-mi biblioteca ta ca să-ţi spun… dacă vei câştiga cele 5 cărţi pe care le pun la bătaie!” ?

„Să fii pe fazăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăă!!!”, a ţipat Maria, colega de blog, la mine prin intermediul whatsapp-ului de era să-mi cadă telefonul din mână.

De când o ştiu, Maria a avut o slăbiciune pentru cifrele rotunde, prin urmare a aşteptat ca o vulturiţă (Maria, să nu aud obiecţii la termenul „vulturiţă”! Alternativa era „vulturoaie”, da?) ca pagina noastră de facebook „să împlinească” 3.000 de like-uri!

Iar de data aceasta chiar sunt de acord cu ea: momentul trebuie sărbătorit! Şi cum altfel decât printr-un concurs?!

Prin urmare, având în vedere că biblioteca mea cred că o ştie toată România după ce te-am zăpăcit cu ea şi pe blog, şi pe facebook, şi pe instagram, ce idee crezi că mi-a venit 🙂 ?

„Arată-mi biblioteca ta ca să-ţi spun… dacă vei câştiga cele 5 cărţi pe care le pun la bătaie!” 

Aşa se intitulează concursul nostru. 

Ce ai tu de făcut? Fotografiază-ţi biblioteca şi aşterne-i povestea. Nu există un număr maxim sau minim de poze. Sau de cuvinte. Pur şi simplu, ştiu că te mândreşti cu rafturile tale pline de cărţi şi aş vrea să văd & să aflu şi eu de ce. Pozele şi textul mi le poţi trimite ca mesaj privat pe pagina noastră de facebook sau la adresa anaarecarti@gmail.com.

Voi începe serialul „Biblioteca ta”

FOARTE IMPORTANT! Dacă îmi trimiţi pozele şi textul, înseamnă că eşti de acord şi ca eu să le public. Nu de alta, dar chiar vreau să inaugurez un serial pe blog intitulat „Biblioteca ta”. Şi, în plus, trebuie să vadă toată lumea de ce vei câştiga tocmai TU, nu-i aşa 🙂 ?

Ce am eu de făcut? Voi citi cu mare atenţie rândurile tale şi voi privi fericită pozele. Când o să tresar, când o să simt un fior, când o să mi se umezească ochii… atunci voi şti că am în faţa ochilor combinaţia câştigătoare. Dacă ne-ai mai urmărit în trecut, atunci eşti deja la curent cu concursurile noastre care se câştigă pe motive absolut… SUBIECTIVE, deci dacă alegi să participi, atunci accepţi şi această hachiţă a Anei.

După cum am spus mai sus, toate textele şi pozele vor apărea pe blogul nostru (bine, să nu avem de-a face cu poze prea întunecate, din care să nu se poată înţelege nimic… )

  • Concursul începe ACUM si se termină pe 18 IULIE, când voi anunţa câştigătorul/câştigătoarea care trebuie să-mi furnizeze ulterior o adresă aflată PE TERITORIUL ROMÂNIEI unde doreşte să primească pachetul cu cele 5 comori.

Iată şi cele 5 cărţi pe care le poţi câştiga:

Serialul “Biblioteca ta!” Cine a fost prima care s-a înscris în concurs 🙂 ?

Serial “Biblioteca ta!” “Orice răftuleţ adăpostește o carte”

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!