“Sănătate la pahar” de Anca Alungulesei. Cărţi pentru sănătatea ta

“Sănătate la pahar” de Anca Alungulesei. Cărţi pentru sănătatea ta

Anca Alungulesei a lansat cartea “Sănătate la pahar” despre “cea mai inteligentă hrană”: sucurile naturale presate la rece.

SANATATE LA PAHAR coperta K

Anca Alungulesei este expert în nutriţie şi trainer în alimentaţie raw-vegan.

“Sănătate la Pahar. Ghid practic de introducere a sucurilor naturale în alimentaţia zilnică. Pas cu pas” îi va ajuta pe cei care preţuiesc sănătatea să înţeleagă beneficiile pe care le aduc sucurile naturale organismului. Dar şi cum pot fi introduse acestea cât mai firesc în alimentaţie.

Un ghid practic pentru a introduce sucurile în alimentaţia de zi cu zi

Anca Alungulesei: “Cartea s-a născut din dorinţa mea de a oferi tuturor un ghid practic prin care pot introduce sucurile în alimentaţia de zi cu zi. Conştientizând cât de important este un suc natural, stors prin presare la rece, realizăm, de fapt, că aceasta este o cale minunată de trecere de la starea organismului la bunăstarea acestuia”.

Ghidul nu se adresează doar persoanelor care consumă hrană crudă sau vegetariană. Ci tuturor acelora care vor să-și îmbunătățească stilul de viaţă. “Indiferent dacă o persoană mănâncă sănătos sau consumă foarte multă carne, sucurile sunt cea mai bună variantă de a introduce legume şi fructe în alimentaţia zilnică.”

carte-6-790x394

“Sănătate la Pahar” nu este aşadar o pledoarie pentru renunţarea la hrana preparată termic sau de origine animală. Volumul oferă informaţiile necesare pentru a înţelege că sănătatea, un tonus foarte bun, energia şi buna dispoziţie sunt la îndemâna oricui. “Cu sucurile din legume şi fructe putem regenera. Putem reconstrui. Putem prelungi viaţa celulelor. Putem trăi mai mult şi mai bine” afirmă Anca Alungulesei.

Sucurile naturale, “hrana cea mai inteligentă”

Anca Alungulesei descrie în prima parte a cărţii cum funcţionează mecanismele interne ale corpului, din momentul ingerării hranei şi până la eliminarea acesteia. Insistă și asupra impactului pe care-l au sucurile naturale asupra acestor mecanisme. Cititorii află astfel tainele funcţionării acestei maşinării perfecte care este corpul uman. În final, ajung să înţeleagă de ce sucurile naturale, stoarse prin presare la rece, sunt considerate “hrana cea mai inteligentă”.

938A8208

În cea de-a doua parte a cărţii, autoarea oferă cititorilor 40 de reţete de sucuri din legume şi fructe, care pot acţiona şi ca remedii naturale în multe afecţiuni. Fiecare reţetă este însoţită de beneficiile fructelor şi legumelor din compoziţie, dar şi de o sugestie de servire a fiecărui suc în parte.

Capitolul de reţete este, de fapt, un ghid de introducere a sucurilor din legume şi fructe, pas cu pas. În prima parte, reţetele conţin o cantitate mai mare de fruct şi mai mică de legume. Ele se adreseaza publicului “începător”, care nu are creat obiceiul de a consuma sucuri naturale. Pe măsură ce  ne obişnuim cu gustul, reţetele sunt concepute pentru consumatorul “avansat” care este pregătit să consume sucuri cu o pondere mai mare din legume şi verdeţuri decât cele din fructe.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!