Cum slăbeşti cu ajutorul sucurilor din legume. Sfaturi din cartea „Sănătate la pahar” – Ana are carti!

Cum slăbeşti cu ajutorul sucurilor din legume. Sfaturi din cartea „Sănătate la pahar”

sanatate-la-pahar-55

Cei care vor să piardă câteva kilograme, dar totodată să se simtă în formă, plini de energie şi buna dispoziţie pot alege, ca un ajutor esenţial în acest proces, sucurile din legume verzi.

„Sunt ideale în procesul de eliminare a kilogramelor în plus”, explică expertul în nutriţie Anca Alungulesei în „Sănătate la pahar. Ghid de introducere a sucurilor naturale în alimentaţia zilnică. Pas cu pas”, prima carte dedicată sucurilor naturale şi beneficiilor aduse de ele scrisă şi publicată de un autor român.

sanatate-la-pahar-coperta-kCei care vor să-şi reducă greutatea corpului într-un mod sănătos pot opta pentru sucul natural presat la rece din spanac, busuioc, roşii şi castraveţi.

„Roşiile, recomandate în cadrul unei diete sănătoase, contribuie la reglarea greutăţii corporale şi reducerea nivelului de lipide în sânge” explică Anca Alungulesei, iar castraveţii „datorită conţinutului mare de apă au foarte puţine calorii, de aceea sunt recomandaţi persoanelor care doresc să elimine câteva kilograme”.

În afară de aroma deosebită, busuiocul furnizează organismului minerale alcalinizatoare pentru a contrabalansa dietele acide, iar spanacul, prin conţinutul său bogat în minerale, vitamine şi clorofilă este recomandat tuturor, „dar în special persoanelor convalescente sau care trec prin perioade de oboseală şi epuizare”, mai spune expertul.

Cartea poate fi cumpărată online de AICI

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate