Robert Downey Jr, într-un serial, bazat pe o celebră serie de cărţi
Robert Downey Jr

Robert Downey Jr, într-un nou serial, bazat pe o celebră serie de cărţi

HBO pregătește un serial dramă în care Robert Downey Jr. îl va juca pe atipicul detectiv-avocat Perry Mason.

Conform Pagina de media, serialul urmează să fie scris de creatorul lui “True Detective”, Nic Pizzolatto. Proiectul e gândit în sezoane scurte de tipul “True Detective”, care a avut câte 8 episoade per sezon. Sezoanele vor fi filmate în funcție de programul lui Robert Downey Jr și de subiectele găsite.

Personajul Perry Mason, un detectiv-avocat atipic, a fost creat de Erle Stanley Gardner la începutul anilor ’30. Mason a apărut în peste 80 de romane și povestiri, într-un serial radiofonic și șase filme în anii ’30, o bandă desenată în anii ’50, un serial laureat cu Emmy ce îl avea pe Raymond Burr drept protagonist și care s-a difuzat din 1957 în 1966, un nou serial ce s-a difuzat doar un an, din 1973 în 1974, și aproximativ 20 de filme de televiziune difuzate în anii ’80 și ’90.

“Perry Mason” de Erle Stanley Gardner ocupă locul doi în topul celor mai bine vândute serii de cărţi din toată lumea. Conform hyperliteratura.ro, seria a însumat vânzări de circa 300 de milioane de exemplare!!!

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!