“Inferno”, lider de box office în România după week-end-ul de lansare - Ana are carti!

“Inferno”, lider de box office în România după week-end-ul de lansare

UPDATE. Thrillerul „Inferno”, ecranizarea romanului omonim din seria best-seller a lui Dan Brown, a atras, în week-end-ul de lansare (14-16 octombrie 2016), peste 60.000 de spectatori în sălile de cinema şi încasări de peste 1,2 milioane RON, devenind astfel lider incontestabil de box office în România şi filmul cu cel mai mare succes la public dintre titlurile cu Tom Hanks lansate în ţara noastră.

După ce a deschis apetitul pasionaţilor de filme thriller şi horror prezenţi la a patra ediţie Dracula Film Festival, în Braşov, începând de vineri, 14 octombrie, “Inferno” rulează în cinematografele din toată ţara, spre bucuria iubitorilor de enigme şi conspiraţii marca Dan Brown. Astfel, 60.095 de spectatori au vizionat week-end-ul trecut “Inferno” pe marile ecrane, aducând vânzări în cuantum total de 1.203.895 RON, ceea ce recomandă producţia drept lider naţional de box office, dar şi cea mai de succes lansare a unui film cu Tom Hanks în România, informează Apropo Tv.

Cinefilii români au fost, de altfel, printre primii din lume care au putut urmări “Inferno” la cinema, în alte teritorii precum SUA, Franţa, China, Japonia s.a. filmul urmând să se lanseze abia spre sfârşitul lunii octombrie sau chiar în noiembrie.

“Inferno” continuă seria misterelor şi conspiraţiilor cunoscută publicului din “Codul lui Da Vinci” şi “Îngeri şi Demoni”. De data aceasta însă, protagonistul Robert Langdon (interpretat de Tom Hanks), expert în simbolistică, are poate cea mai importantă misiune din viaţa sa, din viaţa tuturor: trebuie să dezlege un puzzle uriaş cu semne, schiţe, desene, ghicitori, inspirat din opera lui Dante. Miza: salvarea omenirii de un virus extrem, care ar înjumătăţi în doar câteva zile populaţia planetei. “Simptomele” suprapopulării sunt deja prezente, iar un savant excentric a creat antidotul: o molimă de proporţii. Adepţii radicali nu au întârziat să i se alăture, astfel încât Apocalipsa stă să se dezlănţuie dintr-un moment în altul. Singura salvare ar fi ca Langdon, momentan amnezic, şi doctoriţa Sienna Brooks (Felicity Jones), care-l însoţeşte în această aventură, să descifreze la timp mesajele ascunse…

Regia este semnată de Ron Howard, premiat cu două trofee Oscar, un Glob de Aur, două premii Emmy şi cinci nominalizări BAFTA, iar scenariul este adaptat de David Koepp după romanul lui Dan Brown.

O româncă joacă în “Inferno”, ecranizarea romanului lui Dan Brown!

646x404

După ce a dat lovitura la Hollywood, în 2014, alături de Bradley Cooper şi de Jennifer Lawrence în “Serena”, Ana Ularu (31 de ani) apare anul acesta în pelicula “Inferno”, alături de Tom Hanks şi de Felicity Jones.

2badcfe4e364ac3432035d8b4273193d_w450_h600.gifÎn adaptarea cinematografică a celui de-al treilea volum al seriei lui Dan Brown, Ana o va interpreta pe Vayentha, un agent sub acoperire din Florenţa, care trebuie să-l urmărească pe profesorul Robert Langdon, jucat de Tom Hanks.

“Tom Hanks este un partener minunat, cu umor și foarte atent”, îl descrie Ana Ularu pe celebrul actor care a primit de două ori Oscarul. „Joc rolul unui agent secret, este un personaj de acțiune foarte puternic și periculos, de aceea am făcut cursuri de box și am învățat să merg pe motor”, a declarat Ana Ularu pentru Evenimentul Zilei.

Filmul este regizat de Ron Howard, creatorul peliculei de Oscar „O minte sclipitoare”, şi va fi lansat în România pe 14 octombrie 2016.

Ecranizarea din 2006 a romanului „Codul lui Da Vinci“ și versiunea pentru marele ecran, din 2009, a romanului „Îngeri și Demoni“- ambele scrise de Dan Brown – au generat încasări de peste 1,24 miliarde de dolari pe plan mondial.

Sursa foto

Cartea poate fi cumpărată online de AICI, de AICI, de AICI, de AICI sau de AICI

Alege varianta potrivită pentru tine!

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!