“Inferno”, lider de box office în România după week-end-ul de lansare - Ana are carti!

“Inferno”, lider de box office în România după week-end-ul de lansare

UPDATE. Thrillerul „Inferno”, ecranizarea romanului omonim din seria best-seller a lui Dan Brown, a atras, în week-end-ul de lansare (14-16 octombrie 2016), peste 60.000 de spectatori în sălile de cinema. Cu încasări de peste 1,2 milioane RON, a devenit lider incontestabil de box office în România şi filmul cu cel mai mare succes la public dintre titlurile cu Tom Hanks lansate în ţara noastră.

Inferno
 

Începând de vineri, 14 octombrie, “Inferno” rulează în cinematografele din toată ţara, spre bucuria iubitorilor de enigme şi conspiraţii marca Dan Brown.

60.095 de spectatori au vizionat week-end-ul trecut “Inferno” pe marile ecrane, aducând vânzări totale de 1.203.895 RON. Producţia devine astfel lider naţional de box office, dar şi cea mai de succes lansare a unui film cu Tom Hanks în România, informează Apropo Tv.

Cinefilii români au fost, de altfel, printre primii din lume care au putut urmări “Inferno” la cinema. În SUA, Franţa, China, Japonia, filmul urmează să se lanseze abia spre sfârşitul lunii octombrie sau chiar în noiembrie.

“Inferno” continuă seria misterelor din “Codul lui Da Vinci” şi “Îngeri şi Demoni”

“Inferno” continuă seria misterelor şi conspiraţiilor cunoscută publicului din “Codul lui Da Vinci” şi “Îngeri şi Demoni”. De data aceasta însă, protagonistul Robert Langdon (Tom Hanks), expert în simbolistică, are poate cea mai importantă misiune din viaţa sa, din viaţa tuturor. El trebuie să dezlege un puzzle uriaş cu semne, schiţe, desene, ghicitori, inspirat din opera lui Dante. Miza: salvarea omenirii de un virus extrem, care ar înjumătăţi în doar câteva zile populaţia planetei.

“Simptomele” suprapopulării sunt deja prezente, iar un savant excentric a creat antidotul: o molimă de proporţii. Adepţii radicali nu au întârziat să i se alăture, astfel încât Apocalipsa stă să se dezlănţuie. Singura salvare ar fi ca Langdon, momentan amnezic, şi doctoriţa Sienna Brooks (Felicity Jones), care-l însoţeşte în această aventură, să descifreze la timp mesajele ascunse…

Regia este semnată de Ron Howard, premiat cu două trofee Oscar, un Glob de Aur, două premii Emmy şi cinci nominalizări BAFTA, iar scenariul este adaptat de David Koepp după romanul lui Dan Brown.

Ana Ularu joacă în “Inferno”, ecranizarea romanului lui Dan Brown!

Ana Ularu
Ana Ularu

După ce a dat lovitura la Hollywood, în 2014, alături de Bradley Cooper şi de Jennifer Lawrence în “Serena”, Ana Ularu (31 de ani) apare anul acesta în pelicula “Inferno”, alături de Tom Hanks şi de Felicity Jones.

În adaptarea cinematografică a celui de-al treilea volum al seriei lui Dan Brown, Ana o va interpreta pe Vayentha, un agent sub acoperire din Florenţa, care trebuie să-l urmărească pe profesorul Robert Langdon, jucat de Tom Hanks.

“Tom Hanks este un partener minunat, cu umor și foarte atent”

“Tom Hanks este un partener minunat, cu umor și foarte atent”, îl descrie Ana Ularu pe celebrul actor care a primit de două ori Oscarul. „Joc rolul unui agent secret. Este un personaj de acțiune foarte puternic și periculos, de aceea am făcut cursuri de box și am învățat să merg pe motor”, a declarat Ana Ularu pentru Evenimentul Zilei.

Ecranizarea din 2006 a romanului „Codul lui Da Vinci“ și versiunea pentru marele ecran, din 2009, a romanului „Îngeri și Demoni“- ambele scrise de Dan Brown – au generat încasări de peste 1,24 miliarde de dolari pe plan mondial.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!