Mario Vargas Llosa şi Isabel Preysler s-au despărțit după 8 ani de relație

La 86 de ani, Mario Vargas Llosa s-a despărţit de iubita lui de 71 de ani, mama lui Enrique Iglesias

Mario Vargas Llosa, laureatul premiului Nobel pentru literatură, şi fosta jurnalistă şi model Isabel Preysler au pus punct ”definitiv” relaţiei lor sentimentale, după opt ani.

Anunțul a fost făcut de revista spaniolă Hola, citată de Agerpres.

”Mario şi cu mine am decis să punem punct definitiv relaţiei noastre (…) Nu vreau să mai dau nicio altă declaraţie şi mulţumesc prietenilor şi mass media că ne ajută în această decizie”, a declarat Preysler (născută în Filipine, în 1951).

Cei doi şi-au confirmat idila tot în revista Hola, în 2015. Isabel Preysler l-a cunoscut pe Mario Vargas Llosa în iulie 1986 atunci când l-a intervievat pentru aceeași publicație. Pe vremea aceea, scriitorul era căsătorit cu Patricia Llosa. Au început o relaţie aproape 30 de ani mai târziu.

În 2020, scriitorul născut în Peru, în 1936, a povestit că Isabel Preysler a reaprins în el vocaţia de scriitor. El a spus că întâlnirea cu Isabel a fost cel mai bun lucru care i s-a întâmplat în viaţă.

Isabel Preysler, care a fost căsătorită cu cântăreţul spaniol Julio Iglesias cu care are trei copii – Chabeli, Julio Jr. şi Enrique -, a făcut precizarea că motivul despărţirii nu are legătură cu terţe persoane, ci cu faptul că ambii au pierdut, ”încetul cu încetul, iluzia de la început”.

Potrivit revistei, gelozia din partea scriitorului și uzura cuplului din cauza trecerii timpului se numără printre motivele despărțirii. În plus, conviețuirea lor devenise complicată din cauza locurilor de muncă diferite.

După cum relatează presa spaniolă, la jumătatea lunii decembrie, după o scenă de gelozie din partea lui Mario, Isabel a plecat din casa din Puerta de Hierro și s-a mutat în apartamentul ei din centrul Madridului. Dacă intenția sa era să se întoarcă acasă, acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Ce scriam în iunie 2016: Mario Vargas Llosa, mire la 80 de ani! Vrea să se însoare cu mama lui Enrique Iglesias + VIDEO

Lui Mario Vargas Llosa îi place să şocheze. Ai înţeles deja acest lucru dacă ai citit recenzia la “Paradisul de după colţ”.

Numai că acum o ştire cu adevărat surprinzătoare are legătură cu viaţa lui personală. Iată cum sună aceasta pe acasa.ro.

Celebrul scriitor Mario Vargas Llosa, laureat al premiului Nobel pentru literatură în 2010, şochează din nou! După ce anul trecut a pus capăt unei căsnicii de 50 de ani, acesta are planuri să mearga acum iar la altar. Aleasa este nimeni alta decat Isabel Preysler (65 de ani), mama lui Enrique Iglesias!

Mario Vargas Llosa

Autorul, care a împlinit în martie 80 de ani, a anunţat în vara anului trecut că îşi părăseşte soţia. El trăia deja adevărată poveste de dragoste alături de o femeie de afaceri filipineză, Isabel Preysler. Superba femeie este prima soţie a lui Julio Iglesias şi mama artiştilor Enrique şi Julio Iglesias jr.

Scriitorul a mărturisit atunci că are o relaţie cu aceasta de opt luni, declarând că ea este femeia care îl face cu adevărat fericit. Mario Vargas Llosa a dezvăluit și că a cerut-o de soţie pe mama lui Enrique Iglesias. În acel moment, divorţul de verişoara lui, Patricia Llosa Urquidi, ce i-a fost nevastă timp de 50 de ani, este aproape finalizat.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!