“De la zero” de Tembi Locke. Carte primită la redacție :)
De la zero

“De la zero” de Tembi Locke. Carte primită la redacție :)

“De la zero” de Tembi Locke, una dintre cele mai recente apariții editoriale ale editurii Trei, este o cronică despre iubire, despre Sicilia și despre ce înseamnă, cu adevărat, acasă. O poveste de dragoste între doi oameni provenind din culturi diferite, plasată pe fundalul luxuriant al peisajului rural Sicilian.

Cum promoveaza editura volumul “De la zero”

A fost dragoste la prima vedere când Tembi l-a întâlnit pe bucătarul profesionist Saro, pe o stradă din Florența. Însă familia tradițională siciliană a lui Saro nu a fost de acord ca el să se căsătorească cu o femeie americană de culoare. Și actriță pe deasupra. Cu toate acestea, cuplul a decis să meargă mai departe. Și-a clădit o viață fericită în Los Angeles, cu cariere de succes, prieteni adevărați și dragostea vieții lor: o fetiță adoptată încă de la naștere. Dar totul se schimbă în momentul în care el află că suferă de un cancer nemilos ce le va nărui toate visurile.

Cartea poate fi cumpărată online de AICI, de AICI, de AICI, de AICI

De la zero spune povestea celor trei veri pe care Tembi le petrece în Sicilia cu fiica sa, Zoela. Acolo încearcă să-și construiască o viață fără soțul ei. În mediul rural sicilian, unde odinioară Tembi s-a simțit înstrăinată de familia lui Saro, ea descoperă darurile vindecătoare ale alimentelor proaspete și îmbrățișarea unei comunități unite, cu tradițiile și înțelepciunea ei atemporale.

În Sicilia, se spune că fiecare poveste începe cu o căsătorie sau o moarte

În Sicilia, se spune că fiecare poveste începe cu o căsătorie sau o moarte. În cazul lui Tembi Locke, sunt ambele. Povestea ei este despre pierdere, dar și despre dragostea regăsită. Este despre călătorii, dar și despre căldura unui cămin. Este despre mâncare, dar și despre aromele care au darul de a trezi amintiri.

„Acest memoir de o frumusețe copleșitoare ne poartă alături de Tembi în călătoria personală marcată de iubire, de ideea de a fi părinte și, în cele din urmă, de pierderea soțului ei, Saro. Ea învață să se vindece în cel mai frumos mod posibil, cu sprijinul a trei generații de femei și, da, al mâncării italiene. Multă, multă mâncare italiană!” – Reese Witherspoon

Cartea poate fi cumpărată online de AICI, de AICI, de AICI, de AICI

„Locke descrie cu emoție procesul doliului și al alinării pe parcursul a trei veri petrecute în Italia după moartea soțului său… Cititorii care au trecut prin trauma pierderii unor persoane dragi vor fi mișcati de memoriile vii și sincere ale autoarei.” – Publishers Weekly

„În debutul ei literar, Tembi Locke își scrie memoriile despre dragoste, pierderi sfâșietoare și vindecare… O poveste captivantă despre iubirea pierdută și regăsită.”
– Kirkus Review

Ce m-au învățat patruzeci de pași despre dragoste și durere

Tembi Locke

Tembi Locke este o actriță cunoscută, care a apărut în peste șaizeci de emisiuni și filme de televiziune, inclusiv The Magicians, NCIS: LA, Animal Kingdom și Dumb and Dumber To. De asemenea, este speaker TEDx. Discursul intitulat Ce m-au învățat patruzeci de pași despre dragoste și durere urmărește experiența sa în calitate de susținătoare a persoanelor diagnosticate cu cancer. Ea este vocea creativă din spatele The Kitchen Widow, o comunitate online care sprijină bolnavii de cancer. Afost menționată în publicații de prestigiu, precum The New York Times și The Guardian.

În prezent locuiește în Los Angeles cu fiica ei, dar poate fi găsită în fiecare vară în Sicilia.

De la zero a fost ecranizat de Netflix într-o serie ce o are ca protagonistă pe Zoe Saldana.

Cartea poate fi cumpărată online de AICI, de AICI, de AICI, de AICI

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!