Cum mi-a încrucişat Dan Brown ochii de am zis că şaşie rămân pe viaţă! Şi ce ai de făcut dacă şi exemplarul tău din “Origini” are probleme de tipar? - Ana are carti!

Cum mi-a încrucişat Dan Brown ochii de am zis că şaşie rămân pe viaţă! Şi ce ai de făcut dacă şi exemplarul tău din “Origini” are probleme de tipar?

Mă uit cruciş la volumul pe care-l ţin în mâini. E clar, Dan Brown a îmbătrânit! În “Origini”  – cartea de care m-am apucat aseară, nimic nu curge… Textul şchioapătă, e fragmentat, de parcă Dan Brown a uitat de la mână până la… cealaltă pagină ce-a vrut să spună. Păi, cred că o sa leşine Igor Bergler de fericire când o să afle una ca asta! “Rivalul” lui a luat-o razna!

Mai dau o pagină…

Ce naiba?!!!

Dau înapoi pagina. Ultimul rând se termină cu două puncte, deci clar pe pagina următoare ar trebui să am un dialog. Da’ de unde?! Se continuă o fraza începută… nicăieri!

Nu mai înţeleg nimic!

Trag aer în piept şi mă întorc la prima filă a volumului. Iau pagină cu pagină, metodică şi tipicară cum mi s-a dus vestea că sunt (aiurea, nişte hateri, nu-i băga în seamă!). Şi se face lumină în mintea mea… bine, şi cu ajutorul palmei pe care mi-am dat-o peste frunte. Pulsul îmi revine la normal, ochii încep să cate în direcţiile corecte etc.

“N-am mai primit o astfel de reclamaţie până acum!”

PROBLEME DE TIPAR! Exemplarul meu din “Origini” pe care mi l-am cumpărat la Gaudeamus are URIAŞE probleme de tipar. Lipsesc paragrafe întregi, care s-au pierdut prin tipografie 🙂 , iar lectura e pur şi simplu un coşmar.

Iau un număr de contact de pe site-ul editurii RAO şi sun în calitate de “cetăţeancă revoltată”. Sunt pregătită pentru o confruntare, mi-am ascuţit armele şi argumentele (că dacă îmi cere cineva bonul de la târg… nu am de unde să-l scot), în fine, n-am de gând să cedez până nu ţin în mâini un volum cu tot textul la el, ca să zic aşa.

Doamna de la telefon e surprinsă: “N-am mai primit o astfel de reclamaţie până acum!”. Mda, ma abţin cu greu să-i spun că sunt obişnuită să fiu prima în toate. “Păi, veniţi cu cartea la noi, nu e problemă, o schimbăm imediat!”. Cum?! Aşa repede?! Păi, argumentele şi armele mele ascuţite?!

A doua zi ieşeam cu alt exemplar din ”Origini” pe uşa editurii.

Atât de simplu a fost! Deci, dacă ai avut şi tu ghinion, asta e calea de urmat!

Cartea poate fi cumpărată online de AICI, de AICI, de AICI, de AICI, de AICI, de AICI, de AICI, de AICI, de AICI sau de AICI

Alege varianta potrivită pentru tine!

Facebook Comments

Comentarii

  1. Sper sa n-am probleme, ca pana ajung eu de la Arad la RAO, e cale lunga. Sper ca Mos Nicolae a gasit un exemplar bun :).

    1. E simplu de verificat, chiar daca inca nu v-ati apucat s-o cititi. Rasfoiti-o putin: daca gasiti din loc in loc jumatati de pagini albe sau niste dungi negre, orizontale pe pagini, atunci… ghinion :)!

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!