Ce-i trebuie unei adevărate iubitoare de cărţi? Un leagăn în bibliotecă... şi nu doar atât :) - Ana are carti!

Ce-i trebuie unei adevărate iubitoare de cărţi? Un leagăn în bibliotecă… şi nu doar atât :)

“Salut, Ana, 

Blogul tău mi se pare foarte interesant și aș vrea să te invit să te alături și tu la concursul pe care îl organizăm :)”

Aşa începe mailul pe care l-am primit zilele trecute din partea motorului de căutare www.FAVI.ro şi simt deja cum încep să sară scântei de nerăbdare din degetele mele. Un concurs?! Moi?! Ah, abia aştept!!! Trebuie să mă înţelegi: e prima competiţie blogger style la care sunt invitată să particip şi, doi, după cum ştii deja, eu ADOR provocările!

Ia să vedem ce am de făcut:

“Să creezi un articol în care să descrii cum ar arăta spațiul perfect în care îți petreci timpul citind”.

Cum AR ARĂTA?! Cum AR ARĂTA?! Ah, ce cerinţă complicată! Nu de alta, dar dacă eşti prietena/prietenul blogului nostru, atunci ştii că eu DEJA îmi petrec timpul citind în spaţiul perfect – a avut grijă colega Anto să mă dea de gol în materialul de AICI.

Dar, de dragul jocului, dar şi pentru că mi s-a pus oricum pata să renovez câteva camere (“Dar n-ai sta şi tu liniştită, am crezut că ai terminat cu amenajările interioare cam pe vreo 10 ani… aşa!”, a exclamat un amic când a auzit), îţi voi spune (şi arăta!) ce-mi lipseşte în acest moment pentru ca “spaţiul meu de citit” să fie… mai mult ca perfect.

… UN LEAGĂN ÎN BIBLIOTECĂ

Da, da, ai citit bine. După cum mi-am anunţat deja prietenul, fratele şi cumnata cu mult înainte să primesc mailul de participare la acest concurs, anul viitor nu mă las până nu-mi montez un leagăn în bibliotecă. Aspectele tehnice – de genul “cum se prinde de tavan?, va rezista kilogramelor mele?, se va legăna?” etc. etc. – pe mine mă depăşesc, aşa că sper să găsesc un specialist care să se ocupe. Ca o fiinţă delicată ce mă aflu, eu trebuie să-mi bat capul doar cu a-l alege.

Pe www.FAVI.ro, am găsit câteva care-mi plac şi care corespund unor bugete extrem de diferite. Deci, după posibilităţi şi dacă te pasionează ideea:

 

… UN ŞEMINEU… ÎN BUCĂTĂRIA MEA DE VRĂJITOARE…

Ah, asta mi-a scăpat, nu trebuia s-o afle nimeni. Şi oricum nu face obiectul articolului de faţă 🙂 .

… UN ŞEMINEU ÎN LIVING

Fată trăită toată viaţa la bloc, am visat de când mă ştiu la un semineu… Fals, adevărat, nu contează… Eu mi-am dorit un şemineu. Şi nu oricum! Îl vedeam proiectat pe un perete de cărămidă, cu o poliţă austeră pe care să stea un sfeşnic … ce mai, în capul meu fiecare detaliu era pus la punct. Iar sintagma “în capul meu” e perfect valabilă şi azi, din păcate.

Dar nu mă las! Ştiu că va fi un proiect complicat, care va implica şi multă mizerie (iar eu am oroare de mizerie!!!), dar tot îmi fac şemineu. Iar ce-am găsit pe www.FAVI.ro seamănă… până la identitate cu ce-am visat!!!

aoxc4smaqozsnbdcnh25cmz80awzfuk4bemh5sxv

Acestea fiind zise, mai am nevoie de câteva produse Harry Potter (pe care le-am şi găsit cotrobăind în decoraţiunile de pe FAVI.ro)  şi… casa mea va fi mai mult ca perfectă 🙂 .

 

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!