Grupul Editorial TREI, pregătiri intense pentru BOOKFEST 2023. Avem TOATE noutățile!

Ce-a pregătit Grupul Editorial TREI pentru BOOKFEST 2023. Avem TOATE noutățile!

Grupul Editorial Trei aduce cititorilor săi, la cea de-a XVI-a ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest, zeci de titluri noi, peste 1000 de cărți cu reducere specială de 30%, dar și volume la prețul special de 10 lei. Iată o scurtă prezentare a unora dintre cele mai incitante titluri cu care vă așteaptă Grupul Editorial Trei în perioada 24 – 28 mai 2023, în standul B09 din Pavilionul B2 Romexpo.

Colecția Psihologie Practică

Grupul Editorial Trei

Colecția Psihologie Practică le propune cititorilor un procedeu de vindecare menit să ajute la înțelegerea familiei de origine – Originile tale de Vienna Pharaon. Autoarea te va învăța cum să ieși din tiparele familiale și cum să-ți eliberezi calea către viață și iubire.

În colecția Psihologia pentru toțiPatrick Lemoine, psihiatru și doctor în neuroștiințe, alege în Sănătatea psihică a geniilor genii ale binelui, genii ale răului 45 de mari spirite din toate secolele și le evaluează sănătatea psihică, așa cum face zi de zi cu pacienții săi. Einstein era normal? Ce am putea spune despre Freud? Dar despre narcisismul lui Picasso?

În colecția Psihologie – Psihoterapie, volumul Spune-mi adevărul despre iubire. 13 povestiri din cabinetul terapeutului de Susanna Abse încearcă să clarifice unele dintre temele universale și eternele dileme cu care ne confruntăm în relații, acele lucruri care leagă cuplurile, dar care, mult prea des, le și despart.

Colecția Fiction Connection

Grupul Editorial TREI - fiction connection

Colecția Fiction Connection s-a pregătit, printre altele, cu romanul recompensat cu Premiul Goncourt 2022 – Viața la viteză maximă de Brigitte Giraud. O carte emoționantă și o poveste minunată despre sensul destinului. 

Liane Moriarty, autoarea bestsellerelor Marile minciuni nevinovate și Nouă străini, revine la Editura Trei cu un nou volum – Merele nu cad niciodată. Un roman despre căsnicie, frați de sânge și suferință.

Cleopatra și Frankenstein de Coco Mellors este o revitalizare inteligentă și captivantă a genului romance urban. Fanii genului crime vor fi încântați să mai descopere, printre altele, Lucia de Bernard Minier – un thriller comparat cu MillenniumInimă neagră ca noaptea de Robert Galbraith – a șasea carte din seria Cormoran Strike, Poliția de Jo Nesbo – al zecelea volum din seria Harry HoleUltimul copil de John Hart – roman laureat al Premiului Edgar.

Colecția Young Fiction Connection

Adolescenții își vor putea alege lecturile de vacanță dintre recentele apariții din colecția Young Fiction ConnectionNemurire. O poveste de iubire de Dana Schwartz – continuarea romanului Anatomie. O poveste de iubire, bestseller New York Times; Fata care a căzut în adâncurile mării de Axie Oh – o poveste fantastică despre cum să-ți construiești propriul destin.

Colecția Istorie

Colecția Istorie vă propune două volume captivante și tulburătoare. Fiicele Ialtei de Catherine Grace Katz – o relatare tulburătoare a unei săptămâni antologice, care avea să declanșeze 50 de ani de tiranie pentru jumătate de Europă și să arunce lumea în Războiul Rece. Misterul Mussolini. Omul. Provocările. Eșecul de Maurizio Serra – câștigător al Marele Premiu pentru Biografie Politică 2021, o lucrare remarcabilă, care oferă o perspectivă nouă asupra unui personaj controversat al istoriei.

Plus două volume de nonficțiune: Orizonturi. Originile globale ale științei moderne de James Poskett – o istorie a științei așa cum nu a fost vreodată povestită, dezvăluindu-și eroii necunoscuți; Istoria nebuniei în epoca clasică de Michel Foucault – “povestea fascinantă a călătoriei omului modern în spațiul întunecat dincolo de zidurile pe care el le-a înălțat în jurul minții sale” (Ciprian Mihali).

Colecția Autori Români

grupul editorial trei

Colecția Autori Români vă propune titluri unul și unul. Un nou roman semnat de Corina Ozon – Cineva în orașul ăsta te iubește, volumul de proză scurtă În creștere de Mihai Mateiu și o excepțională carte de filosofie – Om precar, om suveran: rostul filosofiei în societatea digitală de Ciprian Mihali.

Colecția Anansi. World Fiction 

Colecția Anansi. World Fiction de la Pandora M (Grupul Editorial Trei) s-a pregătit cu: romanul nominalizat la International Booker Prize 2023 – Refugiul timpului de Gheorghi Gospodinov; un roman nou al scriitorului catalan Jaume Cabré – Vocile lui Pamano, o continuare a bestsellerului În toate a fost frumusețe de Manuel Vilas – Bucurie. Plus volumele nominalizate la International Booker Prize 2021 – Inventarul lucrurilor dispărute de Judith Schalansky și Angajații de Olga Ravn; un nou volum semnat de Annie Ernaux, laureata Premiului Nobel 2022 – Locul și Evenimentul dar și o carte de poezie al laureatei Premiului Nobel 2021 – Louise Glück – Rețete de iarnă din colectiv.

Colecția PanDA

Pentru micii cititori, colecția PanDA aduce o nouă carte din seria Pettson și FindusJoacă-te cu Pettson și Findus – Litere și cuvinte; o poveste adorabilă scrisă de celebra actriță Reese Witherspoon – Betty cea ocupată; o carte nouă a autorului și ilustratorului japonez Satoshi Kitamura – Lily face o plimbare; o poveste care alungă temerile – Fie ce-o fi de Debi Gliori; o carte ilustrată plină de viață – Cartea care chiar nu voia să fie citită de David Sundin; două povestioare nou-nouțe cu MOGFamilia de pisici a lui MOG & MOG în grădină de Judith Kerr și o nouă carte scrisă și ilustrată de Mauri Kunnas – Ahoi, pirații!

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!