Carisma sau charisma? Cum e corect. Schimbarea din DOOM 3
Carisma sau charisma

Carisma sau charisma? Cum e corect. Schimbarea din DOOM 3

Carisma sau charisma? În sfârșit, domnii care realizează DOOM-ul par să-mi fi auzit rugămințile fierbinți căci ultima ediție a Dicționarului ortografie, ortoepic și morfologic al limbii române schimbă regula. Cu care eu una nu eram de acord, neam!

Până la apariția DOOM 3, îmi venea să mor când vedeam scris “charisma”. “H-ul” mă enerva la culme, dar cum să cârtesc când specialiștii indicau clar că aceea e forma corectă?!

Din fericire, în DOOM 3 lucrurile au intrat în normal, iar răspunsul la întrebarea “Carisma sau charisma?” este pe placul meu. Prin urmare, ție îți place de noi, echipa de la anaarecarti.ro, pentru că avem carisma. Nu charisma! Și pentru că suntem carismatici. Nu charismatici!

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!