Bill Clinton scrie un thriller despre dispariţia unui preşedinte - Ana are carti!

Bill Clinton scrie un thriller despre dispariţia unui preşedinte

Fostul preşedinte american Bill Clinton are multe de povestit despre viaţa la Casa Albă, aşa că s-a apucat să scrie un roman.


Bill-Clinton-scrie-un-thriller-despre-disparitia-unui-presedinte„The president is missing” (“Preşedintele a dispărut”) se va numi acesta si este scris în colaborare cu James Patterson, unul dintre cei mai bine vânduţi autori din lume, arată BBC, citat de ziare.com.

Editura care va publica volumul a anunţat că în el se vor regăsi „detalii pe care doar preşedintele le ştie”. A fost stabilită şi data lansării primului roman semnat de fostul preşedinte: iunie 2018.

„Să lucrez la o carte despre un preşedinte în funcţie, împărtăşind ceea ce ştiu despre acest job, viaţa de la Casa Albă, felul în care funcţionează Washingtonul e amuzant”, a declarat Bill Clinton. „Şi să lucrez cu Jim este minunat. Sunt fanul său de multă vreme”, a mai spus fostul preşedinte.

Până acum nu au fost anunţate detalii legate de acţiunea cărţii.

De cand a plecat de la Casa Albă, Clinton a scris mai multe cărţi („My Life”, „Giving”, „Back to work”), însă niciodată un roman.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!