"Origin", un nou roman de Dan Brown. “Descoperirea care va cutremura lumea" - Ana are carti!

“Origin”, un nou roman de Dan Brown. “Descoperirea care va cutremura lumea”

După uluitorul succes al lui Igor Bergler, “Biblia pierdută” 🙂 , Dan Brown şi-a luat inima în dinţi şi a anunțat pentru data de 26 septembrie 2017 lansarea “Origin”, cel de-al cincilea roman din seria “Codul lui Da Vinci”.

Noul roman este continuarea celorlalte thrillere ale lui Brown în care personaj principal este Robert Langdon: “Codul lui Da Vinci”, “Îngeri şi demoni”, “Simbolul Pierdut” şi “Inferno”.

În roman, autorul Dan Brown întreţese intrigi despre “coduri, ştiinţă, religie, istorie, artă şi arhitectură”, după cum au declarat editorii lui Brown pentru The Guardian, citat de DC News.

“Romanul “Origin” îl va înfăţişa cititorilor pe Langdon încercând să găsească răspunsuri pentru cele mai durabile întrebări ale umanităţii. Profesorul va face o descoperire care va cutremura lumea”, au spus editorii de la Doubleday în Statele Unite şi de la Transworld din Marea Britanie, într-o notă despre roman, care se anunţă plin de enigme, aşa cum Dan Brown şi-a obişnuit publicul.

Conform editorilor lui Brown, există mai mult de 200 de milioane de exemplare ale cărţilor sale tipărite în întreaga lume.

The Bookseller declară că a vândut 16 milione de cărţi ale lui Dan Brown în Marea Britanie, doar romanul “Codul lui Da Vinci” vânzându-se în 4,5 milioane de exemplare.

Cel mai recent titlu al lui Brown este “Infernul” şi a fost vândut în mai mult de 1,6 milioane de exemplare in Marea Britanie. O adaptare cinematografică a cărţii “Inferno”, cu Tom Hanks în rolul lui Langdon, va apărea în scurt timp.

Adaptarea cinematografică din 2006 a romanului “Codul lui Da Vinci” şi versiunea pentru marele ecran, din 2009, a romanului “Îngeri şi Demoni” – ambele scrise de Dan Brown – au generat încasări de circa 1,3 miliarde de dolari pe plan mondial, ambele fiind realizate de studiourile Sony Pictures.

Thrillerul “Infernul/ Inferno”, bazat pe romanul cu acelaşi nume al lui Dan Brown, este cel de-al treilea film din seria ecranizărilor “Codul lui Da Vinci” şi îl prezintă pe faimosul expert în simbolistică Robert Langdon (Tom Hanks) pe urmele unor indicii care îl conduc la Dante. Doar că profesorul se trezeşte amnezic într-un spital italian, unde se aliază cu Sienna Brooks (Felicity Jones), o doctoriţă care, speră el, îl va ajuta să îşi redobândească memoria.

Dacă vrei să citeşti toată seria până la lansarea “Origin”, iată de unde îţi poti procura volumele:

“Codul lui Da Vinci” – cartea poate fi cumpărată online de AICI, de AICI, de AICI, de AICI, de AICI, de AICI, de AICI, de AICI, de AICI, de AICI sau de AICI

“Îngeri şi demoni” – cartea poate fi cumpărată online de AICI, de AICI, de AICI sau de AICI

“Simbolul Pierdut” – cartea poate fi cumpărată online de AICI, de AICI, de AICI, de AICI, de AICI sau de AICI

“Inferno” – cartea poate fi cumpărată online de AICI, de AICI, de AICI sau de AICI

Alege varianta potrivită pentru tine!

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!