Apocalipsa. Universul creat de Stephen King se mărește cu o nouă carte!

Universul din Apocalipsa lui Stephen King se mărește cu o nouă carte!

Cartea ʺThe Standʺ, tradusă la noi ca ʺApocalipsaʺ, este pentru mine în Top 5 carți Stephen King din toate timpurile.

De fiecare dată când am citit Apocalipsa, am fost fascinat de poveste, de personaje și de lumea apocaliptică în care se desfășura acțiunea. Și trebuie să spun că am citit prima ediție scoasă de Nemira de 7-8 ori de la început până la sfârșit. Plus că de enșpe mii de ori am deschis cartea și am citit un fragment la întâmplare.

Apocalipsa

Nu am fost dezamăgit niciodată de această carte, așa că vestea că urmează să apară o antologie de povești a căror acțiune are loc în universul The Stand imaginat de Stephen King nu a putut decât să mă facă mai mult decât fericit.

Volumul are titlul ʺThe End of the World as We Know It: Tales of Stephen King’s The Standʺ. Este editat de Brian Keene și Christopher Golden, amândoi scriitori de romane horror. Cartea va conține povești semnate de autori precum Caroline Kepnes (a scris ʺTuʺ și ʺCorpuri ascunseʺ), Michael Kortya, Josh Malerman (a scris ʺBird Box: Orbeșteʺ), Paul Tremblay (a scris ʺCabana de la capătul lumiiʺ), S.A. Cosby (cel care semnează ʺLacrimi care ardʺ și ʺPustiul de asfaltʺ) și Wayne Brady.

Antologia este aprobată chiar de către Stephen King care va semna o introducere. 

Singura problemă legată de acest volum este că faptul că încă nu are o dată de apariție. Ce se știe sigur este că textele au fost adunate, corectate și pregătite pentru întâlnirea cu fanii Stephen King și nu numai!

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!