Apariţie editorială: “Codul lui Da Vinci” de Dan Brown, “o nouă ediţie pentru o nouă generație de cititori” - Ana are carti!

Apariţie editorială: “Codul lui Da Vinci” de Dan Brown, “o nouă ediţie pentru o nouă generație de cititori”

Cum o promovează editura: RAO anunță o nouă ediţie a blockbusterului care s-a vândut în peste 200 de milioane de exemplare, o ediţie pentru o nouă generație de cititori, care va ajunge pe 19 aprilie în librării.

codul_lui_da_vinci_02960700Ediția nouă a „blockbusterului perfect“ (The New York Times) debutează cu un cuvânt-înainte al autorului care crede că această versiune a bestsellerului li se potrivește atât tinerilor, cât și adulților.

„Sper din toată inima că această adaptare a cărții mele să trezească în cei tineri aceeași bucurie pe care am simțit-o eu atunci când am explorat istoriile secrete și misterele lumii în care trăim”, scrie Dan Brown.

Ţesută în jurul unei intrigi poliţiste – o crimă misterioasă, în care suspectul principal e un om nevinovat – romanul îl provoacă pe cititor cu informaţii şi legende din domenii pe cât de interesante, pe atât de puţin cunoscute, ca arta Renaşterii, Istoria  Religiilor, Evangheliile Apocrife, Gnosticismul, Kaballa, Istoria Cavalerilor Templieri şi, nu în ultimul rând, limbile Antichităţii.

Cea mai mare conspirație din ultimii 2000 de ani face subiectul thrillerului care a reușit să producă rumoare chiar și în cercurile oamenilor de știință. Codurile, subiectele religioase, istorice, din domeniul artei şi al arhitecturii, prezentate în Codul lui da Vinci i-au făcut chiar și pe cei mai documentați cercetători să-și pună întrebări în legătură cu adevăruri pe care le credeau absolute.

“Mi-am petrecut viaţa explorând acea lume criptică şi, în urmă cu câţiva ani, călătoria m-a dus faţă în faţă cu cel mai misterios cod pe care l-am întâlnit vreodată. Codul era unul antic… şi extrem de încurcat. Şi, ceea ce era mai fascinant, era la vedere, astfel încât toată lumea l-ar fi putut observa. Conform legendei, acel cod ascundea un secret teribil. Unii au susţinut că acel secret era atât de zguduitor, încât odată cunoscut, nu mai puteai vedea lumea niciodată cu aceiaşi ochi. După alţii, totul era doar o legendă… nimic altceva decât şoapte rostite în întuneric. Oricum ar sta lucrurile, cartea spune povestea unui bărbat sau unei femei care-şi propun să descifreze acest cod şi să-i descopere secretele”, scrie Dan Brown la începutul ediţiei.

Dan Brown a anunțat deja data lansării următorului roman, Origin, în luna septembrie 2017. În România, romanul va fi în librării în noiembrie 2017.

„WOW! Un blockbuster perfect. Un thriller deștept, care te ține cu sufletul la gură. De la apariția cărților lui J.K. Rowling încoace, niciun autor nu și-a mai încântat atât cititorii, conducându-i într-o cursă plină de surprize și adrenalină”, apreciază cronicarul de la The New York Times.

„Te captivează, se citește cu sufletul la gură. O foarte bună adaptare!”, se poate citi şi în  Kirkus Reviews Online.

Dan Brown este unul dintre cei mai apreciați scriitori din lume. Autor de bestselleruri, printre care Codul lui da Vinci, Îngeri şi Demoni, Inferno, Simbolul pierdut sau Fortăreața digitală, Dan Brown a fost numit unul dintre cei mai influenţi 100 de oameni din lume, de revista Time, în 2005. Romanele lui au fost publicate în 54 de limbi cu un tiraj de peste 200 de milioane de exemplare.

Romanul poate fi cumpărat online de AICI, de AICI, de AICI, de AICI, de AICI, de AICI sau de AICI

Alege varianta potrivită pentru tine!

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!