A reuşit să devină un autor de bestseller pe Amazon în 5 minute cheltuind 3 dolari - Ana are carti!

A reuşit să devină un autor de bestseller pe Amazon în 5 minute cheltuind 3 dolari

Brent Underwood a dezvăluit într-un articol pentru publicaţia Quartz modul în care a reuşit să devină autor cu o carte bestseller pe Amazon în cinci minute cheltuind trei dolari.

4154cR4wifL._SX322_BO1,204,203,200_Amazon este cel mai mare retailer de cărţi din lume, având peste 33 de milioane de titluri. Însă cărţile nu vin doar de la edituri, ci şi prin propria platformă de publishing. În 2014, o carte nouă apărea astfel la fiecare cinci minute, scrie Business Magazin.

Cum reuşeşti să devii un autor cu o carte bestseller? Brent Underwood povesteşte mai jos :

Pasul 1.

Trebuia să scrie o carte, dar nu avea chef. Aşa că şi-a pozat piciorul. Cartea lui denumită “Putting my Foot Down” avea să conţină o singură pagină cu o imagine a piciorului său.

Pasul 2.

A urcat cartea pe Amazon, i-a ales un titlu şi subtitlu, categoria (Transpersonal – cărţi de psihologie) şi preţul (99 de cenţi).

De asemenea, a creat coperta cărţii folosind aceeaşi imagine din interior. Apoi în câteva minute a primit şi ok-ul de la Amazon şi cartea a apărut în magazin

Pasul 3.

Şi-a rugat trei prieteni să-i cumpere cartea. Aceştia au făcut întocmai. Cu trei copii vândute în câteva minute, popularitatea cărţii a crescut foarte mult, apoi a ajuns să primească etichetarea de bestseller în categoria respectivă.

Apoi, bineînţeles, Brent Underwood se putea folosi de această distincţie şi şi-a actualizat profilul de LinkedIn cu “autor de bestseller”. Şi nu minţea.

“Nu am făcut asta să-mi fac piciorul faimos, ci pentru că m-am săturat de vanitatea oamenilor, de succesul lor fără a avea o calitate. Şi am mai vrut să arăt cât de simplu oricine poate deveni un autor al unei cărţi bestseller. Eu am reuşit să fac asta în cinci minute şi cu doar trei dolari.”

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!