Spada de Bogdan Teodorescu. Cum promovează librăriile din Franţa romanul

“Spada” de Bogdan Teodorescu. Cum promovează librăriile din Franţa romanul

Coincidenţa a făcut ca FIX acum când încerc să rezolv misterul din “Libertate”, ultimul roman al lui Bogdan Teodorescu, înainte să mi-l dezvăluie autorul, să dau peste ştirea de mai jos.

“Amuzant”, “întunecat”, “fascinant” – sunt verdictele pe care librarii francezi le transmit cititorilor, îndemnându-i să citească romanul “Spada”, semnat de Bogdan Teodorescu şi apărut recent în traducere franceză, anunţă Romania TV.

Spada
 

Deşi a trecut foarte puţin timp de la lansarea oficială a versiunii franceze a romanului, acesta a primit deja numeroase aprecieri în presă, online şi, mai nou, chiar din partea magazinelor specializate. Există în librăriile occidentale o practică binecunoscută, prin care librarii recomandă cărţi interesante şi valoroase cititorilor prin intermediul unor “bileţele”, tipărite sau chiar scrise de mână şi aplicate pe rafturile care găzduiesc respectivele volume. Mai multe librării franceze  promovează romanul “Spada” prin aceste instrumente inedite.

“Spada, sau despre cum întreaga clasa politică şi mediatică se foloseşte de un fapt divers pentru a-şi servi propriile interese. Fascinant!”, afirmă un astfel de mesaj afişat în Librairie de Paris, situată în Place de Clichy.

“Bogdan Teodorescu este MAESTRUL romanului poliţist românesc!”, se entuziasmează librarii de la Librairie L’Arbre à Lettres din capitala franceza, în timp ce colegii lor din Nancy pun accent pe stilul autorului: “Cum se poate întâmpla ca un fapt divers sângeros să fie folosit de oamenii politici şi diverşii lor asociaţi? Dacă sunteţi curioşi să aflaţi ce se întâmplă prin Balcani, Spada vă oferă un raspuns! Este amuzant, “negru”, instructiv, tăios, ca o comedie frumoasă despre mediul politic. Merită efortul!”, cred librarii de la Hall du Livre din Nancy.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!