O altă carte cu titlul “Fire and Fury” a ajuns bestseller din greșeală – Ana are carti!
fire-and-fury-

O altă carte cu titlul “Fire and Fury” a ajuns bestseller din greșeală

O altă carte cu titlul ”Fire and Fury” a ajuns bestseller în Statele Unite după ce un număr foarte mare de persoane a confundat-o cu volumul lui Michael Wolff, scrie ABC News.

Randall Hansen, directorul școlii Munk din cadrul Universității din Toronto, a publicat  în urmă cu 10 ani o carte intitulată ” Fire and Fury: the Allied Bombing of Germany, 1942-1945” (Foc și Furie: Bombardarea Germaniei de către aliați, 1942-1945), scrie Libertatea.

În ziua în care Michael Wolff și-a lansat cartea politică „Fire and Fury: Inside the White House Trump”, care ilustrează campania președintelui Trump și primul an în funcție, Randall Hansen a început să se gândească din nou la cartea sa.

„Am auzit „Foc și Furie” toată ziua și m-am bucurat până când am înțeles că nimeni nu vorbea despre mine”, povestește profesorul de istorie. „După cină, m-am conectat la Amazon și am văzut că mă aflam în topul celor mai bine vândute trei cărți în ziua aceea”, mai spune Hansen.

Oamenii care căutau să cumpere cartea lui Wolff au descoperit volumul lui Hansen despre bombardamentele americane și britanice asupra Germaniei în timpul celui de-al doilea război mondial și au comandat-o fără să stea pe gânduri. Hansen a spus că a fost „complet șocat” când a văzut resuscitarea bruscă a cărții sale.

Unii dintre cei care au cumpărat cartea lui Hansen păreau surprinși, de asemenea. Un comentator a scris: „Nu găsesc nimic despre președintele Trump! Nu știu de ce democrații sunt atât de mulțumiți de această carte!”

Deși cartea sa a ajuns în topul celor mai bine vândute cărți de pe Amazon în ultimele zile, Hansen a spus că nu va ști câte a vândut până când va primi o taxă de redevență. „[Editorul meu] este încântat”, a spus Hansen. „Orice editor apreciază publicitatea.”

Facebook Comments

Leave a Reply

Privacy Preference Center


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/public/partials/privacy-preferences-modal.php on line 33

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/public/partials/privacy-preferences-modal.php on line 95