Glume marca Stephen King la adresa lui Trump: Obama n-a plecat de la Casa Albă. E în dulap... - Ana are carti!

Glume marca Stephen King la adresa lui Trump: Obama n-a plecat de la Casa Albă. E în dulap…

Scriitorul Stephen King se distrează pe seama lui Donald Trump, după ce preşedintele american l-a acuzat pe Barack Obama că i-a interceptat telefoanele din birourile din Trump Tower, de la New York.

Glume-marca-Stephen-King-la-adresa-lui-Trump--Obama-n-a-plecat-de-la-Casa-Alba--E-in-dulap--Cu-FOARFECE-Scriitorul s-a amuzat pe Twitter realizând câteva scenarii referitoare la ceea ce ar fi făcut Obama, scrie ziare.com. King a folosit chiar şi litere de tipar, aşa cum face preşedintele Trump când îşi transmite mesajele belicoase pe Twitter.

“Nu numai că Obama i-a ascultat telefoanele lui Trump, ci a furat şi toată îngheţata de căpşune”, a scris Stephen King.

“Trump trebuie să ştie că OBAMA NU A PĂRĂSIT NICIODATĂ CASA ALBĂ! Este în dulap! Şi are şi FOARFECA la el!”, a notat scriitorul.

Nu este prima dată când Stephen King arată că nu este deloc un susţinător al lui Donald Trump.

“Cel mai nou roman de groază: A fost odată un bărbat pe nume Donald Trump şi el a candidat pentru preşedinţie. Unii oameni vor ca el să câştige”, a scris acesta în octombrie 2016.

Reacţiile lui King vin după ce Donald Trump l-a acuzat pe Barack Obama că i-a pus sub ascultare telefoanele înainte de alegeri. Imediat, Obama a negat acest lucru.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!