Nunta stil Harry Potter. Doi îndrăgostiţi au trăit adevărata magie

Nunta stil Harry Potter. Magia a devenit realitate pentru aceşti îndrăgostiţi + FOTO

Nunta stil Harry Potter a fost modalitatea aleasă de doi fani pentru a-și sărbatori pasiunea comună pentru opera lui J.K. Rowling.

Trebuie să recunoaştem, puţini dintre cei care au fost cuceriţi de romanele cu Harry Potter pot susţine că sunt fani mai aprigi decât Cassie şi Lewis Byrom.

Iar nunta stil Harry Potter le-a ieşit… IN-CRE-DI-BIL!

3
Mirii, pe lista “most wanted” a Ministerului Magiei

Planificarea nunţii a durat mai mult de un an, scrie descopera.ro, iar cuplul a folosit la maximum Ebay-ul şi magazinele de antichităţi pentru a se asigura că fiecare detaliu este fidel cărţilor.

Nunta stil Harry Potter

Cei 130 de invitaţi au primit câte o baghetă, iar domnişoarele de onoare avut buchete de hârtie realizate din paginile a 20 de romane.

Nunta stil Harry Potter

8

Inelele au fost aduse pe un volum ,,Half Blood Prince” şi au inscripţia ,,Întotdeauna” ca un omagiu pentru Severus Snape.

Nunta stil Harry Potter
Nici un detaliu nu a fost lasat de miri la voia intamplarii

Nunta stil Harry Potter

Nunta stil Harry Potter

Nunta stil Harry Potter

Nunta stil Harry Potter

Nunta stil Harry Potter

Sursa foto

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!