J.K. Rowling, autoarea seriei „Harry Potter”, are în pregătire două cărţi - Ana are carti!

J.K. Rowling, autoarea seriei „Harry Potter”, are în pregătire două cărţi

Scriitoarea britanică J.K. Rowling, autoarea romanelor din seria ”Harry Potter”, a anunţat că are în pregătire două volume, informează Digi 24, citând The Guardian.

Celebra scriitoare britanică le-a dezvăluit fanilor ei de pe Twitter că a început să lucreze la două volume noi – unul va fi publicat cu numele ei, iar celălalt sub pseudonimul literar Robert Galbraith.

Deşi nu a oferite alte detalii despre cele două proiecte, scriitoarea a confirmat că unul dintre volume va apărea cu numele ei pe copertă, iar celălalt va fi publicat în seria sa de romane poliţiste, semnate cu pseudonimul Robert Galbraith.

J.K. Rowling a avut parte de un an 2016 destul de aglomerat, marcat de lansarea filmului”Fantastic Beasts and Where To Find Them”, inspirat din franciza ”Harry Potter”, şi de premiera piesei de teatru – realizată pe baza unui text scris chiar de ea – ”Harry Potter and the Cursed Child”, pusă în scenă pe West End din Londra. Însă cunoscuta scriitoare nu a mai lansat un roman din octombrie 2015, când a apărut al treilea volum din seria ”Cormoran Strike”, publicat sub pseudonimul Robert Galbraith.

Deşi fanii de pe Twitter i-au adresat numeroase întrebări, J.K. Rowling a confirmat doar faptul că nu va scrie un roman nou dedicat lui Newt Scamander, personajul principal din seria ”Fantastic Beasts”, interpretat pe marele ecran de actorul Eddie Redmayne: ”Nu, nu, nu. Nu vor mai exista alte romane cu Newt Scamander. Doar filme. Calmaţi-vă, vă rog!”.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!