Anunț oficial: încă două cărți din seria „Harry Potter” vor fi lansate anul acesta - Ana are carti!

Anunț oficial: încă două cărți din seria „Harry Potter” vor fi lansate anul acesta

Ce se întâmpla când cititorii blogului nu rămân doar… cititori? Păi, se creează o magie, iar pe blogul nostru apar (şi mai multe) ştiri cu şi despre Harry Potter.

Şi spun asta pentru că Mirela, o veche prietenă a echipei anaarecarti.ro, a fost cea care ne-a semnalat articolul de mai jos…

—————

Creatoarea poveștii, J.K. Rowling, a anunțat că va lansa în luna octombrie a acestui an încă două cărți. Acestea vor relata istoria magiei din seria „Harry Potter” și vor fi lansate în cadrul unei expoziții ce va sărbători a 20-a aniversare a seriei.

Expoziția, intitulată “O istorie a magiei”, va fi deschisă în perioada octombrie 2017 – februarie 2018, a anunțat marți editura britanică Bloomsbury.

Prima carte, „Harry Potter: A History of Magic”, va explora curriculum-ul Școlii de Vrăjitorie din Hogwarts, școala de vrăjitorie a lui Potter, care include herbologia, astronomia și îngrijirea creaturilor magice. Subiecte mistice, inclusiv despre unicorni, alchimie și vechea vrăjitorie vor fi explorate în cea de-a doua carte: „Harry Potter – A Journey Through A History of Magic”.

Conform TVmania, ambele cărți vor include schițe nevăzute și pagini din manuscrisul autoarei, ilustrații de la Jim Kay și artefacte din arhivele aflate în biblioteca britanică.

26 iunie a marcat 20 de ani de la lansarea “Harry Potter și piatra filozofală”, prima dintre cele șapte cărți ale seriei „Harry Potter”.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!