“Mama lui Harry Potter”, în topul vedetelor care au făcut cele mai multe donații în 2015 - Ana are carti!

“Mama lui Harry Potter”, în topul vedetelor care au făcut cele mai multe donații în 2015

J.K. Rowling dovedeşte că are nu numai o imaginaţie incredibilă, ci şi o inimă uriaşă.

Autoarea uluitoarei serii “Harry Potter” se află pe locul doi în topul celebrităților britanice care au făcut cele mai multe donații în scopuri caritabile în 2015, potrivit The Sunday Times, citat de Digi 24.

J.K. Rowling a donat 10,3 milioane de lire (12,87 milioane de euro) organizațiilor neguvernamentale Lumus Foundation, care militează pentru drepturile copiilor, și Volant Charitable Trust, care face cercetări în domeniul sclerozei multiple și finanțează proiecte împotriva excluderii sociale.

Pe primul loc al topului se află cântărețul Sir Elton John. Acesta a donat 26,8 de milioane de lire sterline (35,75 de milioane de euro) timp de 12 luni pentru diferite inițiative, în principal fundațiilor de luptă împotriva SIDA din SUA și Marea Britanie.

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!