Harry Potter - Cum a sărbătorit J.K. Rowling când a scris ultima frază
Harry Potter

Cum a sărbătorit J.K. Rowling când a terminat de scris “Harry Potter”

“Harry Potter“ este de vină pentru un “grav” act de vandalism :).

J.K. Rowling a vandalizat o cameră de hotel!” Aşa suna titlul ştirii şi normal că am dat click instant. Asta e, “mi-am furat-o”! De fapt, creatoarea celebrului personaj povestea cum a sărbătorit ea încheierea seriei care i-a adus celebritatea: scriind pe un bust de marmură din camera de hotel în care se afla.

„Am terminat de scris Harry Potter acum nouă ani. Am marcat momentul cu nişte graffiti pe un bust din camera mea de hotel. Să nu faceţi asta niciodată. E greşit!”, a scris Rowling, citată de OK Magazine.

Finalul la “Harry Potter” a fost scris într-o cameră de hotel

Este vorba despre The Balmoral Hotel din Edinburgh, un edificiu de cinci stele cu arhitectură victoriană, care a găzduit-o pe celebra autoare – iar fapta nu i-a deranjat deloc pe proprietari. Din contră…. Azi, camera 552 se numeşte Apartamentul J.K.Rowling şi costă 1.000 de lire pe noapte.

În apartament se află în continuare respectivul bust de marmură al lui Hermes, pe care autoarea a mâzgălit: „J.K. Rowling a terminat de scris Harry Potter and The Deathly Hallows în această cameră, pe 11 ianuarie 2007.”

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!