Cum se va numi continuarea „Game of Thrones“ şi cine joacă în rolurile principale - Ana are carti!

Cum se va numi continuarea „Game of Thrones“ şi cine joacă în rolurile principale

Scriitorul George RR Martin a dezvăluit numele prequel-ului îndrăgitului serial „Game of Thrones“, dar şi cine sunt actorii care vor interpreta rolurile principale.

George RR Martin a confirmat zvonurile potrivit cărora actriţa Naomi Watts (50 de ani) a primit rolul principal feminin în continuarea seriei „Game of Thrones“ şi a dezvăluit, totodată, cum se va intitula prequel-ul.

646x404Astfel, continuarea seriei, a cărei acţiune se desfăşoară înainte de evenimentele din „Game of Thrones“ şi care promite că va dezvălui secretele ţinutului Westeros, se va numi „The Long Night“, scrie The Independent, citat de Adevărul.

De asemenea, rolul principal masculin va fi interpretat de actorul britanic Josh Whitehouse (28 de ani). „Castingul pentru prequel-ul «The Long Night» este în desfăşurare. Nu pot fi mai încântat de atât. Bine ai venit în Westeros, Naomi“, a scris George RR Martin.

Postul de televiziune HBO a dat undă verde primului proiect scindat din universul „Game of Thrones“, o producţie care îl va avea pe autorul George R.R. Martin ca producător executiv şi pe Jane Goldman ca scenaristă.

HBO a comandat întâi un episod-pilot a cărui acţiune se desfăşoară cu sute de ani înainte de evenimentele care au loc în „Game of Thrones“, potrivit Deadline.

Goldman, cunoscută pentru scenariile din „Kick-Ass“ sau „Kingsman“, şi Martin, autor al cărţilor pe care se bazează serialul omonim, mizează pe aventurile care se petrec „între Epoca de aur a eroilor şi una mai îndepărtată şi mai sumbră“.

Proiectul se adânceşte „în cumplitele secrete ale Westeros, în adevărata origine a White Walkers (Umblătorii Albi), misterele Estului şi legenda familiei Starks“.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!