„Urzeala tronurilor”, final grandios. Fiecare episod din ultimul sezon va avea durata unui film! - Ana are carti!

„Urzeala tronurilor”, final grandios. Fiecare episod din ultimul sezon va avea durata unui film!

Mai avem puțin până să înceapă sezonul al șaptelea al serialului de la HBO „Urzeala tronurilor” / „Game of Thrones” și deja au început să circule știrile despre ultimul.

Fiecare episod al sezonului al optulea ar putea avea mai mult de 80 de minute, scrie Deadline, citat de TVmania.

Nu se știe exact când va avea premiera ultimul sezon din „Urzeala tronurilor”, dar este evident că producătorii pregătesc un enorm foc de artificii pentru finalul show-ului.

Prima convenție a fanilor „Urzeala tronurilor”, ținută sub numele Con of Thrones, a avut loc între 30 iunie și 2 iulie la Nashville, în Tennessee. Cu această ocazie, Deadline a aflat că episoadele sezonului opt al serialului ar putea fi mult mai lungi decât un episod obișnuit. Dacă numărul lor a fost diminuat – șapte pentru sezonul 7 și numai șase pentru sezonul 8 –, durata ar putea depăși 80 de minute.

Mica revelație a venit de la inginerul de sunet al show-ului de la HBO, Paula Fairfield. Aceasta a confirmat faptul că ultimul episod al sezonului șapte va avea 82 de minute, dar a pomenit și că toate episoadele sezonului opt vor fi mai lungi de 80 de minute.

Sezonul șapte din „Urzeala tronurilor” debutează la HBO luni, 17 iulie.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!