Lungmetraj de animaţie bazat pe cartea ''The Ice Dragon'', semnată de George R.R. Martin - Ana are carti!

Lungmetraj de animaţie bazat pe cartea ”The Ice Dragon”, semnată de George R.R. Martin

Studioul Warner Bros. va produce un lungmetraj de animaţie bazat pe cartea pentru copii şi adolescenţi ”The Ice Dragon” semnată de George R.R. Martin, autorul sagăi ”Game of Thrones”.

Cartea a fost publicată în 1980, cu mult înainte de cartea ”Game of Thrones”, iar acţiunea nu se derulează în Cele şapte regate, teatrul de acţiune din saga fantastico-medievală.
Conform Deadline, citat de stiripesurse.ro, George R.R. Martin va fi producător asociat în cadrul acestui proiect.

Fanii scriitorului american aşteaptă cu nerăbdare încă din 2012 volumul “The Winds Of Winter”, al şaselea din seria “A Song of Ice and Fire” şi totodată penultimul din aceasta franciză literară care se va încheia cu ”A Dream of Spring”.

Autorul a anunţat, la sfârşitul lunii aprilie, că fanii ar trebui să mai aştepte până cel puţin în 2019 pentru a vedea al şaselea volum publicat.

George R.R. Martin a întârziat atât de mult cu acest volum încât serialul de televiziune de mare succes realizat după această sagă s-a aventurat deja dincolo de povestea originală.

Cel de-al optulea şi ultimul sezon al “Game of Thrones”, produs de canalul de televiziune american HBO, este aşteptat în 2019.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!