Veşti noi despre Game of Thrones! Un personaj IUBIT a murit + TRAILERUL oficial al noului sezon - Ana are carti!

Veşti noi despre Game of Thrones! Un personaj IUBIT a murit + TRAILERUL oficial al noului sezon

Fanii filmului Game of Thrones sunt în lacrimi, după ce au aflat că unul dintre cele mai îndrăgite personaje din această peliculă a murit.

john-465x390Autorul trilogiei ”Urzeala Tronurilor”, George R.R. Martin, a făcut un anunţ trist pe contul său de Twitter, spunând că lupul care l-a portretizat pe Ghost în serialul ”Game of Thrones” a murit zilele trecute, scrie EVZ.

Ghost este singurul dintre lupii preistorici care a apărut cu regularitate în serial, iar acum fanii speră ca producătorii serialului “să nu îl ucidă” și pe micile ecrane.

Al șaptelea sezon al serialului Game of Thrones va avea premiera pe 16 iulie.

A apărut trailerul oficial Game of Thrones, sezonul 7!

noul-sezon-game-of-thrones-2-copyCu două luni înaintea lansării noului sezon Game of Thrones a fost făcut public un trailer care prezintă imagini din episoadele ce urmează să fie difuzate anul acesta. Fanii seriei au fost luaţi prin surprindere în condițiile în care au avut ocazia să vadă mai multe detalii decât credeau, scrie adpm.ro.

noul-sezon-game-of-thrones-1-copy

Mulți dintre ei spun că se așteptau să vadă doar un afiș sau doar câteva secunde de imagini din noul sezon. În schimb, au parte de 2 minute de secvențe incredibile.

“Marele război a început”, este mesajul pe care îl transmite personajul Jon Snow, trailerul incluzând imagini cu luptele ce urmează să se desfășoare.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!