Florin Dumitrescu şi-a lansat cartea de gătit. Fetiţele sale l-au ajutat să-şi depăşească emoţiile - Ana are carti!

Florin Dumitrescu şi-a lansat cartea de gătit. Fetiţele sale l-au ajutat să-şi depăşească emoţiile

Vizibil emoționat, înconjurat de familie, prieteni, jurnaliști și bloggeri, colaboratori, dar și colegi veniți special la Sibiu pentru lansarea cărții „Românește. Punct și de la capăt”, chef Florin Dumitrescu a dat sute de autografe, ajutat de cele două fiice ale sale.

Așezate în stânga și în dreapta sa, Ava și Mia au personalizat fiecare carte semnată de tatăl lor cu multe inimioare și animăluțe, după cum le-au inspirat persoanele care stăteau la coadă pentru a primi autografe.

Micuțele nu și-au pierdut răbdarea și au semnat împreună cu tatăl lor până la ultima carte, bucurându-se de  entuziasmul cu care au fost primite desenele lor. Mai mult decât atât, ele au mai avut răbdare și pentru sesiunea de fotografii ce a urmat lansării, bucurându-se de atenția ambilor părinți, dar și a celorlalți membri ai familiei.

 Așa cum se întâmplă, de altfel, la toate lansările și evenimentele importante din viața lui chef Florin Dumitrescu, alături de el s-a aflat și Cristina, soția sa, căreia cheful i-a mulțumit pentru susținerea și dragostea ei, dar și pentru faptul că a făcut posibilă apariția acestei cărți. De la lansare nu au lipsit nici părinții lui Florin și ai Cristinei, dar nici alte rude apropiate.

Lansarea cărții „Românește. Punct și de la capăt” a avut loc la Sibiu, într-un cadru primitor, amenjat chiar în curtea interioară a Muzeului Brukenthal.

Sibiul a fost oraș distins anul acesta cu titlul Regiune Gastronomică Europeană 2019 datorită tradițiilor culinare foarte bine păstrate, dar și diversității influențelor culturale locale.

„Românește. Punct și de la capăt este rezultatul multor călătorii prin țară și caravane culinare, în urma cărora Florin Dumitrescu a descoperit adevărate comori din bucătăria românească. Mare iubitor al mâncării românești, chef Florin Dumitrescu oferă în această carte o adaptare a unor rețete clasice la vremurile noastre, gândite prin prisma propriei viziuni.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!