Filmul “Animale fantastice şi unde le poţi găsi” ajunge în România – VIDEO - Ana are carti!

Filmul “Animale fantastice şi unde le poţi găsi” ajunge în România – VIDEO

UPDATE! Un nou film fantastic va umple sălile de cinema din România. Aventura „Animale fantastice şi unde le poţi găsi” readuce pe marile ecrane fascinanta lume vrăjitorească imaginată de J. K. Rowling odată cu seria Harry Potter.

Eroul este Newt Scamander, autorul cărții omonime din care studiază Harry Potter în timpul primului an la Hogwarts, iar filmul îi prezintă aventurile, căci Newt nu se lasă până nu devine cel mai celebru magizoolog din lume. Călătoriile sale îi vor scoate în cale cele mai fantastice creaturi, unele dintre ele deosebit de periculoase.

Eddie Redmayne, câştigătorul Premiului Oscar, este magizoologul Newt Scamander, personajul central al filmului regizat de acelaşi David Yates care a semnat ultimele patru ecranizări din franciza Harry Potter.

Anul 1926. Newt Scamander tocmai a încheiat o expediţie de documentare în jurul lumii pentru realizarea unui eseu extraordinar despre creaturile magice. Ajuns la New York pentru o scurtă şi neînsemnată oprire, Newt face cunoştinţă cu Jacob care îi rătăceşte valiza magică, de unde evadează câteva animale fantastice. Incidentul ar putea provoca daune serioase atât în ţinutul magic, cât şi în cel pământean.

„Animale fantastice şi unde le poţi găsi” îi mai are în distribuţie pe Katherine Waterson în rolul Tinei, Dan Fogler ca Jacob, Alison Sudol ca sora Tinei, Ezra Miller este Credence, iar Samantha Morton este Mary Lou. Jon Voight joacă rolul lui Henry Shaw, Ron Perlman îl interpretează pe Gnarlack, iar Colin Farrell este Percival Graves.

O producţie Warner Bros. Pictures, aventura magică are premiera pe marile ecrane pe 18 noiembrie, în format 3D, Dolbi Atmos, 4DX şi IMAX 3D.

 

Fanii „Harry Potter“ nu îl vor pe Johnny Depp în seria „Fantastic Beast“: care sunt motivele

johnny-deppVestea că Johnny Depp va face parte din distribuţia filmului „Fantastic Beast“ i-a revoltat pe fanii francizei „Harry Potter“, având în vedere reputaţia negativă creată în jurul actorului după ce a fost acuzat de violenţă domestică de către fosta sa soţie Amber Heard.

Studiourile Warner Bros. au confirmat zilele trecute zvonurile că actorul Johnny Depp face parte din distribuţia seriei „Fantastic Beasts and Where to Find Them“, un spin-off al seriei „Harry Potter“ în cinci părţi, care are premiera pe 18 noiembrie.

Actorul american va avea o scurtă apariţie specială în primul film din serie, însă în cea de-a doua parte, care urmează să apară în 2018, va juca un rol central. Warner Bros. a dezvăluit că în noua serie Johnny Depp îl va interpreta pe vrăjitorul Gellert Grindelwald, un răufăcător aflat în strânsă legătură cu îndrăgitul Dumbledore.

Veştile au fost primite cu dezamăgire de către fanii francizei „Harry Potter“, având în vedere istoricul recent nefavorabil al actorului Johnny Depp, aceştia exprimându-şi nemulţumirea pe reţelele sociale, arată publicaţia „The Sydney Morning Herald“, citată de Adevărul. Decizia companiei Warner Bros. de a se asocia cu artistul a fost intens criticată de fani, fiind considerată un semn de încurajare a comportamentelor abuzive.

Imaginea starului hollywodian a fost grav afectata de scandalul izbucnit în luna mai a acestui an, după ce soţia sa, actriţa Amber Heard, a anunţat că divorţează de actor şi a obţinut un ordin de restricţie pe numele acestuia, acuzându-şi soţul de violenţă domestică. Ulterior, actriţa a făcut publice fotografii în care apare cu vânătai pe faţă, specificând că nu doar o dată a fost supusă agresiunilor soţului.

La începutul lunii octombrie, scriitoarea britanică J.K. Rowling a anunţat că volumul ei „Fantastic Beasts and Where to Find Them“, un spin-off al francizei „Harry Potter“, va fi transpus într-o serie cinematografică de cinci filme.

Acţiunea din filmul „Fantastic Beasts And Where To Find Them“ este plasată la New York, cu 70 de ani înainte de evenimentele relatate în seria „Harry Potter“, şi prezintă aventurile lui Newt Scamander, autorul unei cărţi despre creaturi mitologice, care, după şapte decenii, devine unul dintre manualele de studiu la şcoala de magie Hogwarts, frecventată de tânărul vrăjitor Harry Potter.

Actorul britanic Eddie Redmayne, recompensat cu Oscar, interpretează rolul vrăjitorului Newt Scamander în filmele din noua serie „Fantastic Beasts“. Filmul, a cărui premieră a fost stabilită pentru data de 18 noiembrie, este regizat de David Yates, iar scenariul a fost scris de J.K. Rowling. Autoarea este şi producător al filmului, alături de David Heyman, Steve Kloves şi Lionel Wigram.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!