Ewan McGregor, în rolul lui Danny în “Doctor Sleep”, dupa romanul lui Stephen King – Ana are carti!
screen-shot-2018-06-13-at-10-46-41-pm

Ewan McGregor, în rolul lui Danny în “Doctor Sleep”, dupa romanul lui Stephen King

Actorul Ewan McGregor va juca rolul Danny Torrance în adaptarea Warner Bros. a romanului lui Stephen King, “Doctor Sleep”, continuarea clasicului “The Shining”.

Potrivit revistei Variety, citată de stiripesurse.ro, King ar fi aprobat distribuţia cu McGregor.

Mike Flanagan, care a realizat şi adaptarea romanului lui Stephen King “Gerald’s Game” pentru Netflix, va fi regizorul noului film. Partenerul de producţie al lui Flanagan, Trevor Macy, va produce alături de Jon Berg de la Vertigo Entertainment.

Flanagan este cunoscut pentru filmele horror ca “Oculus” (2013), “Before I Wake” (2016) şi “Ouija: Origin of Evil” (2016).

Povestea este centrată pe Dan Torrance, care este un alcoolic furios cu puteri psihice care lucrează într-un hospice, unde îi ajută pe pacienţii pe moarte şi capătă porecla de “Dr. Sleep”. În viaţa sa intră Abra Stone, o fetiţă cu propriile abilităţi psihice şi Torrance este prins într-o luptă cu un grup de răpitori criminali.

Pentru Warner Bros., “Doctor Sleep” urmează succesului “It”, o altă adaptare după o scriere a lui Stephen King, care a generat încasări de peste 700 de milioane de dolari la nivel mondial.

Romanul “Doctor Sleep” poate fi cumpărat online de AICI, de AICI, de AICI sau de AICI

Romanul “The Shining” poate fi cumpărat online de AICI sau de AICI

Facebook Comments

Leave a Reply

Privacy Preference Center


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/public/partials/privacy-preferences-modal.php on line 33

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/public/partials/privacy-preferences-modal.php on line 95