Copil de 10 ani, săltat de polițiști pe stradă la Moscova când recita din Hamlet + VIDEO - Ana are carti!

Copil de 10 ani, săltat de polițiști pe stradă la Moscova când recita din Hamlet + VIDEO

Un copil de doar 10 ani a fost săltat de polițiști la Moscova pentru că recita pe stradă. Scena, care a fost filmată și difuzată de televiziunile din Rusia, a șocat opinia publică.

capturaprc-ccprc-86_de_ecran_din_2017_05_28_la_08_50_18_45738000Copilul a fost reţinut de polițiștii ruși pe o stradă din Moscova în timp ce recita din Hamlet. Modul în care a fost reținut copilul de 10 ani, pe nume Oscar Mironov, i-a șocat pe cei din jur. Scena a fost filmată cu telefonul mobil, iar înregistrarea îl arată pe copil strigând să fie salvat, în timp ce este târât pe stradă de trei polițiști.

Oamenii legii se apără spunând că au crezut că puștiul cerșea, activitate interzisă în Rusia. Tatăl copilui a declarat însă că Oscar recita din Hamlet pentru a-și exersa talentul de actor. De față la scena arestării a fost și mama vitregă a copilului, care era așezată pe o bancă din apropiere și care a filmat totul, transmite AFP, citată de DC News.

La poliție, după patru ore de întrebări, oamenii legii s-au scuzat în faţa părinților lui Oscar, însă tatăl a fost amendat cu 500 de ruble pentru a nu-și fi îndeplinit obligațiile părintești.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!