Serial “Biblioteca ta!” Cine a fost prima care s-a înscris în concurs :) ? - Ana are carti!

Serial “Biblioteca ta!” Cine a fost prima care s-a înscris în concurs :) ?

Am avut aşa un sentiment că acest concurs o să-mi placă la nebunie. Şi nu doar pentru că eu ador bibliotecile particulare şi cum intru într-o casă mă şi înfiinţez în faţa rafturilor cu cărţi (if any… 🙁 )… Ci şi pentru că am simţit că voi primi un răspuns pe măsură de la voi! Nu m-am înşelat!

Ioana Hares a fost prima care s-a înscris în concursul nostru şi îi mulţumesc pentru povestea cărţilor ei care au călătorit de la Cluj la Munchen! SUPERB!

Draga Ana & colegii de la blogul anaarecarti.ro,
multumesc pentru aceasta ocazie de a-mi prezenta biblioteca. Majoritatea acestor carti este in limba romana, desi locuiesc in München, cu un sot neamt. Aceste carti au zburat din Cluj incet-incet cu avionul, in geanta mea de calatorie sau a mamei mele. Au fost mai multe, dar le-am rotit, le-am dat la schimb, le-am imprumutat si le-am traficat altor catorva prietene romance din München. Sunt carti sportive, care nu apuca sa se prafuiasca.  

Fetitei mele i-a fost insuflat prin exemplu, dar si prin firea ei atenta si curioasa, dragul de carti. Ea are propriul ei permis la biblioteca, chestie esentiala in continutul rucsacului ei. Asa ca cel putin deocamdata, impartim cateva rafturi. Ne place sa mergem si sa selectam titluri. Ea isi recunoaste lecturile preferate dupa cotorul cartii. (In ultima fotografie este chiar ea, cu una dintre cartile ei preferate, Das Traumfresserchen de Michael Ende.)

Va multumesc pentru recenziile interesante, va citesc cu plăcere,

Ioana Hares

Dacă vrei să participi şi tu la concursul nostru, vezi aici ce ai de făcut!

Serial “Biblioteca ta!” “Orice răftuleţ adăpostește o carte”

Serial “Biblioteca ta!”: “Am schimbat mobila în dormitor doar pentru a avea unde pune cărțile”

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!