Veşti triste: a murit un actor îndrăgit din serialul ”Urzeala tronurilor” - Ana are carti!

Veşti triste: a murit un actor îndrăgit din serialul ”Urzeala tronurilor”

Actorul britanic Peter Vaughan, cunoscut pentru rolurile interpretate în serialele de televiziune ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” şi ”Porridge”, a murit la vârsta de 93 de ani, a anunţat Digi24.

Decesul actorului a fost confirmat de agentul lui de presă, Sally Lon-Inness: ”Confirm vestea tristă că Peter Vaughan a murit în această dimineaţă, în jurul orei 10.30. A murit împăcat, înconjurat de membrii familiei sale”.

Născut în 1923, actorul s-a remarcat în anii 1960 şi a devenit un artist uşor de recunoscut de telespectatorii britanici, deoarece a interpretat numeroase personaje secundare în teatru, film şi televiziune.

Peter Vaughan a devenit cunoscut generaţiilor mai tinere de telespectatori graţie personajului Maester Aemon din serialul ”Game of Thrones”, produs de HBO. În serialul ”Porridge” a jucat rolul Grouty.

Peter Vaughan s-a remarcat şi în alte producţii de televiziune de succes, precum ”Citizen Smith”, ”Chancer” şi ”Our Friends in the North”.

De asemenea, a jucat personajul William Stevens în filmul ”The Remains of the Day”, regizat de Merchant Ivory.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!