Vești EXCELENTE pentru fanii serialului Game of Thrones! Anunțul făcut de postul HBO - Ana are carti!

Vești EXCELENTE pentru fanii serialului Game of Thrones! Anunțul făcut de postul HBO

Postul HBO lucrează la patru posibile seriale ce vor da continuitate ‘Game of Thrones’, celebra producţie de televiziune din care au mai rămas doar două sezoane, potrivit revistei de specialitate The Hollywood Reporter.

Conform stiripesurse.ro, patru scenarişti, alături de George R.R. Martin, autorul romanelor, sunt implicaţi în aceste potenţiale încercări de a extinde universul serialului în care joacă actorii Kit Harington, Emilia Clarke, Peter Dinklage şi Lena Headey.

Deocamdată nu se cunoaşte subiectul acestor povestiri, care vor avea loc înainte sau după naraţiunea din ‘Game of Thrones’, sau dacă vor fi intrigi derivate din tema principală.

Considerată cea mai de succes producţie de televiziune a momentului, ‘Game of Thrones’ va lansa cel de-al 7-a şi penultim sezon la 16 iulie. Cu numai 7 episoade, viitorul sezon, cel mai scurt de până acum, a fost filmat în Irlanda de Nord, Islanda şi Spania.

Având în vedere că acţiunea viitorul sezon se petrece iarna, echipa de producţie a avut nevoie de condiţii climatice specifice pentru a filma noile episoade, astfel încât premiera, care avea loc de obicei primăvara, a fost amânată până la vară.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate


  • Warning: reset() expects parameter 1 to be array, string given in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 33

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/anaarecarti/public_html/wp-content/plugins/gdpr/templates/privacy-preferences-modal.php on line 95

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!