“Trepte spre cer” de Alexandra Foarfă - Ana are carti!

Apariţie editorială: “Trepte spre cer” de Alexandra Foarfă

Pandemia pare să le priască tinerilor scriitori :). Abia ce-ţi semnalam zilele trecute cartea lui Andrei, că azi vine rândul sexului… puternic 🙂 să dea replica prin Alexandra Foarfă şi romanul ei de debut, “Trepte spre cer”.

Cum sună prezentarea oficială a cărţii “Trepte spre cer” de Alexandra Foarfă

Trepte spre cer Alexandra Foarfă
“Trepte spre cer” de Alexandra Foarfă

„Trepte spre cer”, publicat la Editura Letras, este un roman inovativ, care vorbește despre atingerea infinitului și căutarea fericirii eterne. Povestea extraordinară pleacă de la o idee construită de societate și te duce pe cărările uimitoare ale unor descoperiri despre sine, despre viață și despre psihologii și filosofii moderne. Ea conține umor, conține trăiri și sentimente intense, pasaje erotice, descrieri de locuri și momente, conține ceea ce o viață de adolescent are zi de zi – o aventură de neuitat. Autoarea ne invită într-un univers plin de prospețime, în care cuvintele te surprind și îți arată că deși nu ar trebui să faci anumite lucruri, decizi să le faci și, cu toate că uneori simți că nu poți să ieși din această buclă temporală, la final ajungi fericit și fără regrete.

Cine este Alexandra Foarfă

Alexandra Foarfă s-a născut la Craiova în 1990, unde a copilărit timp de 18 ani. A absolvit Colegiul Național Frații Buzești, urmând apoi facultatea în Marea Britanie, la Canterbury Christ Church University. S-a specializat în management și turism, urmând apoi cursurile de master la Universitatea Bucureşti – Psihologie organizațională și managementul resurselor umane. De-a lungul timpului, a obținut certificare de trainer și de inspector de resurse umane și a absolvit cursuri de competențe sociale și civice, de antreprenoriat, gândire critică în contextul schimbărilor globale, filosofie și inovație

Am provocat-o pe Alexandra Foarfă să-şi prezinte cartea pentru cititorii anaarecarti.ro. Iată ce-a ieşit!

“Cartea a apărut din pasiune pentru scris. Mi-a trebuit mult curaj să îmi asum publicarea ei. Este o declarație vie în faţa universului prin care arăt şi o altă latură a sufletului meu. Se înţelege destul de ușor în lectură că personajul principal şi naratoarea sunt tot una cu autoarea. E uşor filosofică şi poate greu de digerat pentru unii. Conţine două capitole vulgare şi complet în contrast cu restul cărţii. Este proiectul meu de suflet căci viziunea mea asupra vieţii este redată întocmai în rândurile cărţii.

Eu am trecut prin multe provocări şi întâlniri cu moartea. De la aproape înec în timp de uragan, la cancer de tiroidă şi la electrocutare în cadă. Unele din ele sunt scurt menţionate în carte cumva ca să reliefeze că omul trebuie să rămână pozitiv în faţa vieţii şi să caute mereu imposibilul pentru a-l transforma în posibil.”

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

    error: Continut protejat Anaarecarti.ro!